שלום רב

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    נטי
    30/06/2007

אני בחורה צעירה בשנות ה20 לחיי , ואני יוצאת עם גבר מבוגר בן 54 גרוש.
    אנחנו מאד אוהבים וחיים יחד כבר הרבה זמן.
    אנו מאד מעוניינים להתחתן ולהקים משפחה .
    אך יש בעיה מדאיגה.
    יש לו בן אוטיסט מהאישה הקודמת שלו אשר חלתה בלופוס מערכתי ונתלה המון סטרואידים במהלך הריונה
    רציתי מאד לדעת איזה בדיקות אנו יכולים לעשות על מנת להיות בטוחים שההריון שלנו יהיה בטוח ומוגן ללא מומים הפלות וכל היוצא בזה.

בדיקות דם , בדיקות זרע , בדיקות התאמה וכל מה שנדרש על מנת להיות בטוחים שאנחנו יכולים להקים משפחה ללא דאגות .

תודה רבה
    נטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות לפני הריון

ד''ר אבי לייטמן
    30/06/2007

לנטי שלום רב
    מומלץ לכל זוג ובמיוחד במקרה שלכם לבצע בדיקות סקר גנטי (בדיקות דם) לשניכם. לאור גילו של בן זוגך והעובדה שיש לו בן עם אוטיזם אני ממליץ לפנות לייעוץ גנטי אצל מומחה לגנטיקה כדי לבדוק ביסודיות את הרקע המשפחתי ולקבל הפנייה לבדיקות יותר ממוקדות ורלוונטיות לכם.
    בנוסף, עקב גילו כדאי לבצע גם בדיקת זרע מלאה . עם זאת חשוב לדעת כי גם אם בדיקת הזרע תקינה, אין בכך להבטיח תקינות של תאי הזרע. ידוע שעם העלייה בגיל הגבר יש עלייה בשכיחות של פגמים בתאי הזרע היכולים להביא לעלייה בסיכון להפלות, סיבוכי הריון ומחלות מולדות שונות.
    אין לצערנו בדיקות שיכולות להבטיח בצורה מלאה הריון ולידה תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו