בדיקות זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בדיקות זרע
    ע
    20/11/2008

שלום. מצ"ב 2 בדיקות זרע בהפרש של כמה חודשים אחת מהשנייה. 1. ריכוז 6 מיליון, תאי זרע בתנועה 3 , תנועה 50% . מורפולוגיה 0 , פטולוגים 100% , ראש 100% , זנב 12% . 2. ריכוז 10 מיליון , מורפולוגיה 99% לא תקין. שאלותי: האם בעית תקינות הזרע היא מולדת? האם ניתן להביא ילדים לעולם ללא טיפולים? אציין שבבדיקה אצל אורולוג האשכים תקינים ואין בעיה פנימית. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ע שלום

ד''ר עופר גונן
    21/11/2008

אילו הפרעת פריון קשה הייתה תורשתית היא הייתה נעלמת מהעולם.
    זרע לא תקין יכול לנבוע מסיבות רבות ושונות, התפתחותיות, גנטיות וסביבתיות.
    ברור שיש לך הפרעת פריון אך אפילו בזרע כמו זה ראיתי הריונות ספונטניים ללא טיפול (כמובן שיש כאן עניין סטטיסטי והסיכוי שלך נמוך משמעותית מהממוצע).
    אם יש כעת הפרעת פריון מעל שנהיש מקום להפריה חוץ גופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ע
    21/11/2008

קודם כל תודה על תשובתך. אנו מנסים להכנס להריון כבר 5 שנים. לפני כשנה וחצי ניסינו הזרעה שכמובן לא הצליחה, וכעת אנו ממש אחרי טיפול הפריה חוץ גופית שלא רק שלא הצליח, אלא גם 6 הזרעים שהיו אמורים להיות מוקפאים, לא שרדו לאחר 4 ימים בתנאיי מעבדה. אני מיואש . כאשר הייתי אצל אורולוג לבדיקה מקיפה לפני טיפול ההפרייה, והוא ראה את תוצאות בדיקות הזרע שלי הוא אמר לי שזה מולד??!!!! למה???!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו