עזרה בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    אירנה
    04/12/2008

שלום ד"ר אני בטיפול 3 באיקקלומין ורק החודש נודע לי שלבעלי יש בעיה בזרע- 13 מיליון 36% נורמליים 4% רופא אמר שאני צריכה לעבור השבחה חודש שעבר היה לי ביוץ ןלצערי הרב היה מחזור 14 יום אחרי ביוץ. היום הייתי במעקב זקיקים ורופא אמר לי שאין לי זקיק מוביל היום כבר ום 13 למחזור אם היום לא היה האם זה אומר שלא יהיה לי ביוץ? הוא אמר לי ללכת למעקב זקיקים ביום ראשון האם זה לא מאוחר מדי? אמר שיש זקיקים קטנים השאלה האם פתאום לא יראו זקיק? זה אומר שאין לי ביוץ האם אפשר בדרכם אחרות לגרות ביוץ או שאצטרך לחכות עוד מחזור????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמי שלום

ד''ר עופר גונן
    04/12/2008

לא כל חודש אותו דבר ומותר לביוץ לאחר כמה ימים ואז גם החודש ארוך מעט מהרגיל, למשל 31 ימים במקום 28.
    יום ראשון זה בסדר.
    ליתר ביטחון לקיים יחסי מין ביום שבת.
    לפעמים יש בעיית ביוץ ברקע והיא מחמירה פתאום בגלל מתח או עליה במשקל ואז פתאום וסת נהיה לא סדיר, במקרה כזה כדאי לרדת 10% מהמשקל ולפעמים לתקן ביוץ תרופתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו