בדיקות הורמונליות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בדיקות הורמונליות
    רינת
    16/02/2009

עברתי ניתוח בעקבות וריקוצלה, תוצאות הבדיקות לפני הניתוח וחודש וחצי אחריו (משמאל לימין): SHBG - 41 --> 42.2 Free Androgen Index - 46.6 --> 58.8 LH - 6.1 --> 5 FSH - 4.4 --> 2.7 Testosterone total - 19.1 --> 24.8 1. כיצד יתכן שחלק מהערכים עלו כלומר שחל שיפור אך חלקם, לא רק שלא עלו אז אף ירדו מאוד? 2. האם הירידה בLH ובFSH משמעותית? האם יתכן שמדובר באי הצלחה של הניתוח ובהחמרה במצב? 3. האם לפי התוצאות כרגע ניתן לשער שאני בכיוון שיפור או לא בעקבות הניתוח?\ ידוע לי שיש לחכות לפחות 3 חודשים ולעשות בדיקת זרע ולהשוות לבדיקה שלפני אך בכל זאת הייתי שמח לדעת מהתוצאות אם יש שיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות הורמונליות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה כמובן מבעלי שפשוט השתמש

רינת
    16/02/2009

בפרטים שלי :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות לאחר ניתוח

ד''ר אליעזר גירש
    16/02/2009

שלום רינת,
    על פניו נראה כי ניתוח שיפר את המצב כי יש עליה בטסטוסטרון ובאינדקס שלו ביחסו לקשור. LH ירד מאט בעקבות עליה בטסטוסטרון שמעקב שיחרור של LH. ירידה ב- FSH גם כן מראה על שיפור בעקבות עליה בפעילות אשכים. לפי הנתונים יש לצפות לשיפור בנתוני זרע. ממליץ לבצע בדיקת זרע כחצי שנה אחרי הניתוח. בכל מקרה תוסף תזונתי Vitamale יכול גם לתרום לשיפור וטוב לקחת תוסף זה אחרי הניתוח במשך 3 עד 6 חודשים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו