מורפוליגה-שאלה נוספת - איתי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מורפוליגה-שאלה נוספת - איתי
    איתי
    24/02/2009

תודה רבה על התגובה המהירה. באמת. האם זה המירוק? Vicosity: normal ph: 8.4 volume:2.50ml לא ענית לי 1. האם אתה ממליץ לבקש בדיקת זרע נוספת בגלל טווח ההתנזרות בו ביצענו את הבדיקה. והאם זו יכולה להיות הסיבה למורפולוגיה נמוכה 2.האם 2 אחוז שיש לי זו מורפולוגיה גרועה?(כך שגם בנסיון הזרעתה של אשתי שתחיה הסיכויים יהיו נמוכים-תוכל לומר לי באחוזים מה הסיכויים בהזרעה עם מורפולוגיה כזו לעומת מורפולוגיה של 10 אחוז לדוגמא) 2. כמו כן חשוב לי להבין האם המורפולוגיה שלי הנמוכה (2 אחוז) יכולה להשתפר ולעלות ואם כן לאן כבר היא יכולה להגיע(הכי כנה שאפשר). כי משתמע. שהמורפולוגיה היא יחסית גורם מכריע ביכולת הפריה לעומת גורמים כמו תנועתיות וריכוזיות. 3. אני עושה הרבה ספורט. 3 פעמים סקווש ובנוסף פעם בשבוע מכון כושר הכולל ריצה של 5 ק"מ. אני לא לובש בדר"כ תחתוני בוקסר כי אם תחתוני צמודים (טנגה כמדומני). אני רוכב על קטנוע ויושב הרבה אל מול מחשב ושוב האם גורמים אלו משפיעים בצורה אמיתית על המורפולוגיה. האם לשנותם ואיזו השפעה יכולה להיות בשינוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתון נוסף שלא הוספתי-איתי

איתי
    24/02/2009

grade of motility (I-IV) one hr after ejaculation: ii iii iv four hr after ejaculation : ii iii vitality one hr after ejaculation 80% four hr after ejaculation 74%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו