מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרע לאחר טיפול כימיגבע02/03/2009
שלום רב, אני בן 28 לאחר טיפול בציקלופוספמיד 100 מ"ג ליום במשך כשנה וחצי, מזה כחצי שנה אני ללא טיפול תרופתי, לאחרונה ובעקבות סיום הטיפול הכימי ערכתי בדיקת זרע ותוצאתיה נמצאו לא טובות : "לא נמצאו תאי זרע גם לאחר סירכוז" עלי לצין כי לפני הליך הטיפול הכימו" שמרתי זרע בבנק הזרע. ואילו שאלותי: - האם זה אומר שאני עקר? - האם זרעי כיום מהווה סכנה (עלולים להיולד ממנו תינוקות בעלי מום)?? - האם זהו מצב קבוע, או שיש סיכוי שיצור הזרע בגופי ישתקם בעתיד? - האם אי יצור תאי זרע משפיע בדרך כל שהיא על אופיי כגבר? מאז שקבלתי את תוצאות הבדיקה אני חש עצבות רבה ואובדן בטחון עצמי, - האם תחושות אילו הן טבעיות ואם הן יחלפו, או שזאת חלק מן התופעות הכרוכות בעקרות?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תופעות לאחר כימוטרפיה
ד''ר אליעזר גירש03/03/2009שלום גבע,
זה מצויין שיש לך זרע קפוא למקרה "חרום", תוכל להשתמש בו בעתיד אם תרצה. כימוטרפיה מנטרלת לתקופה ארוכה את התפתחות הזרעונים. אורך התקופה של חוסר יצור הזרעונים קשה לעריך, זה אינדיבידואלי ויכול לקחת מספר שנים. זה שאינך מייצר כרגע זרעונים אינו מעיד על כך שלא תייצר גם בעתיד. יתכן ו- Vitamale, המיועד לשיפור איכות הזרע יתן דחיפה חיובית. אני מקווה שייצור הזרעונים יתחדש עם הזמן. חוסר יצור זרעונים אינו משפיע על אופי כגבר. טסטוסטרון הוא זה שאחראי על גבריות בכל מובן. אם תאי אשך שמייצרים טסטוסטרון לא נפגעו אזי מבחינה גברית הכל צריך להיות בסדר. בדיקת דם יכולה לגלות מה מצב של ייצור הטסטוסטרון.
לגבי תחושת עצבות ואובדן בטחון - זה טבעי לגמרי, אך חייבים לטפל בזה. יש לגשת לפסיכולוג ואם הוא לא יעזור אז לפנות לפסיכיאטר לתמיחה תרופתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)