בדיקות פוריות לגבר

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בדיקות פוריות לגבר
    גל
    08/08/2007

שלום,

אני ואשתי מנסים כבר זמן רב להיכנס להריון ולאחר שבדקנו שהכל מהצד שלה תקין, הגיע הזמן לבדוק את הצד שלי. היכן ניתן לבצע בדיקות זרע באזור הצפון? מקופ"ח כללית הבנתי שניתן לבצע בלין אלא ששם כל התורים מלאים, כך שנשמח לדעת האם יש מקומות נוספים שניתן להיבדק בהם בהסדר כללית / מושלם ובנוסף על מקומות פרטיים וסדר גודל של עלות לבדיקה.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות פוריות לגבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גל!

ענבר
    09/08/2007

אנחנו ביצענו את הבדיקה במעבדה פרטית בק.חיים אצל יהודית סטולר והעלות- 250 ש"ח. תשובות תוך 24 שעות.
    אנחנו גם מחפשים מעבדה נוספת המבצעת את אותה בדיקה לצורך חוות דעת שנייה אז אם תמצא אשמח אם תתן לי פרטים גם..
    בהצלחה בבדיקה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאה פרטית

גל
    12/08/2007

הי ענבר,

תודה על המידע!

בדקתי ויש מרפאה נוספת בשם מדיס שיושבת בחיפה במוריה שגם היא מבצעת את אותה הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו