האם ניתן לשפר את איכות הזרע?

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לשפר את איכות הזרע?
    י
    15/04/2009

שלום, אני ובעלי עוברים הזרעה והשבחה( אנחנו אחרי טיפול ראשון) וזאת עקב ספירת ירודה: 8 מליון תאי זרע למ"ל, תנועה 50% - 20% מהיר, 20% בינוני 10% איטי, מורפולוגיה 8% תקין , צמיגות ביתר.

רציתי לדעת אם יש משהו שאתה ממליץ לבעלי לקחת, ויטמינים/ תוספי מזון, על מנת לשפר את איכות הזרע? אם כן איפה ניתן לנשיג זאת?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשיפור הזרע

ד''ר אליעזר גירש
    15/04/2009

שלום י ,
    לפי דבריך הזרע צמיגי וגם הנתונים האחרים אינם טובים מספיק. לדעתי יש מקום לבירור אצל אורולוג. יתכן וקיימת דלקת במערכת הרבייב שלו וזאת צריך לבחון. דלקת - יכולה להיות סיבה מספקת לירידה באיכות הזרע, מורפולוגיה, תנועה וכו'. במידה ויש דלקת, טיפול אנטיביוטי אמור לעזור ועם הזמן לשפר איכות הזרע. בנוסף, אני ממליץ לקחת Vitamale, שזה תוסף תזונתי לגברים המיועד לשפר איכות הזרע. דרך חיפוש באינטרנט ניתן למצוא מקום בו ניתן לרכוש אותו בארץ. ממליץ לקחת אותו בכל מקרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

י
    16/04/2009

על התשובה המקיפה!! אני לא הייתי מספיק מפורטת הסיבה לנתוני הזרע הירודים היא שבעלי עבר ניתוח לאשך טמיר בגיל 12.... אכן אחפש אחר התוסף מזון שהמלצת עליו ומקווה שהוא יעזור...שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו