מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם ניתן לשפר את איכות הזרע?י15/04/2009
שלום, אני ובעלי עוברים הזרעה והשבחה( אנחנו אחרי טיפול ראשון) וזאת עקב ספירת ירודה: 8 מליון תאי זרע למ"ל, תנועה 50% - 20% מהיר, 20% בינוני 10% איטי, מורפולוגיה 8% תקין , צמיגות ביתר.
רציתי לדעת אם יש משהו שאתה ממליץ לבעלי לקחת, ויטמינים/ תוספי מזון, על מנת לשפר את איכות הזרע? אם כן איפה ניתן לנשיג זאת?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לשיפור הזרע
ד''ר אליעזר גירש15/04/2009שלום י ,
לפי דבריך הזרע צמיגי וגם הנתונים האחרים אינם טובים מספיק. לדעתי יש מקום לבירור אצל אורולוג. יתכן וקיימת דלקת במערכת הרבייב שלו וזאת צריך לבחון. דלקת - יכולה להיות סיבה מספקת לירידה באיכות הזרע, מורפולוגיה, תנועה וכו'. במידה ויש דלקת, טיפול אנטיביוטי אמור לעזור ועם הזמן לשפר איכות הזרע. בנוסף, אני ממליץ לקחת Vitamale, שזה תוסף תזונתי לגברים המיועד לשפר איכות הזרע. דרך חיפוש באינטרנט ניתן למצוא מקום בו ניתן לרכוש אותו בארץ. ממליץ לקחת אותו בכל מקרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
י16/04/2009על התשובה המקיפה!! אני לא הייתי מספיק מפורטת הסיבה לנתוני הזרע הירודים היא שבעלי עבר ניתוח לאשך טמיר בגיל 12.... אכן אחפש אחר התוסף מזון שהמלצת עליו ומקווה שהוא יעזור...שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

