מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזרעעא13/06/2009
שלום.
אני סובל מבעיה בכמות הזרעונים כמעט בחוסר מוחלט
קיבלתי זריקות של מנוגון ופרוגניל ולא עזר הרבה והבדיקות הורמונאליות שלי תקינות
גם לפני לקיחת הזריקות עברתי אני ואשתי תהליך של הפריה חוץ גופית כבר פעם שלישית
פעם ראשונה הפריה הצליחה ואחרי החזרה לא התפתיח כלום ובשני הפעמים האחרונים לא התפתיח מההתחלה כלום ובפעם הראשונה אני השתמשתי בזריקות הנ"ל ובשני הפעמים האחרונים ללא זריקות אני רוצה עכשיו לחזור לזריקות למרות שהרופאים שאני מטופל אצלהם אמרו שההרמונים תקינים ולא צריך זריקות אני לא יודיע מה לעשות גם אשתי התחילה להלחץ מהמצב שלי עוד שאלה האם העבודה שלי משפיעה עלי אני טכנאי בחברת פלאפון עובד ליד צב"דים בעלי קרינה מאוד גבוהה ועם מכשירים סלולרים שגם הם בעלי קרינה ובטוח שזה גם משפינע עלי ואין לי עבודה אחרת לגשת אליה למרות שישלי תואר בהנדסאות מכשור רפואי ולא מוצא אני מבולבל ומרגיש שאני תוביע בתוך ים עזרו בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאוט הזרעונים
ד''ר אליעזר גירש14/06/2009שלום עא,
את הבעיה שלך צריך לחלק למספר גורמים.
קודם כל הרופא המטפל שלך צודק בכך שאם יש לך רמות הורמונליות אנדוגניות תקינות אינך צריך תוספת של מנוגון ופרגניל, שהם תרופות הורמונליות (הורמון FSH והורמון LH) הנחוצים לתפקוד האשך וייצור הזרעונים.
מצד שני, אם הורמונים הטבעיים שלך קיימים, אך הפעילות שלהם נמוכה (למשל בגלל פגם קל במבנה ההורמון), אז רמתן יכולה להיות תקינה או מוגברת, אך ירודה מבחינת הפעילות והשפעה על אשך וייצור הזרעונים. במקרה כזה תוספת של הורמונים יכולה להטיב. היתה לך הטבה מסויימת בזמן שלקחת הורמונים בזריקות, אך זה לא ודאי שהטבה היא בעקבות הטיפול. אולי יש מקום לשקול טיפול זה שוב ולאורך זמן.
דבר שלישי זה מקצוע שלך. היום ידוע שקרינה ככלל משפיעה שלילית על תפקוד המיני ועל פוריות הגבר. אצלך מדובר בקרינה גבוהה ועבודה עם מכשירים סלולריים שגם הם פוגעים בפריון. כך שתסיק מסקנות.
אפשרות שיכולה אולי לשפר את מצבך היא נטילת Vitamale, תוסף תזונתי המיועד לשיפור איכות הזרע. שווה לנסות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)