מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טסטווירון ופרגנילרוני15/06/2009
שלום ד"ר,
לבעלי חוסר בטסטוסטרון, ומגיל 16 הוא מזריק לעצמו טסטווירון אחת לחודש.
כבר קרוב לשנה שאנחנו מנסים להכנס להריון ובהמלצת האורולוג שלו הוא המשיך עם הזריקה.
לאחר שהלכנו לרופא ממומחה לפריון הגבר נודע לנו כי הטסטווירון מפחית משמעותית את תאי הזרע, האם הדבר נכון? האם זו יכולה להיות הסיבה שלא נכנסתי להריון עד כה?
לפני כחודשיים הוא הפסיק עם הטסטווירון ולפני שבוע החל לקחת פרגניל אחת לשבוע, בהמלצת המומחה לפריון.
האם הפרגניל מייצר תאי זרע? תוך כמה זמן זה אמור להשפיע? האם זה תחליף לטסטווירון או שיש מצב שהתפקוד המיני שלו ירד?
כמו כן, לא ידועה לי כל בעיה אצלי ואני מזהה את הביוץ שלי עפ"י ההפרשות. האם יש צורך שאעשה בדיקות מקיפות לוודא שגם אצלי אין בעיה?
תודה על תשובתך המורחבת
בברכה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוסר טסטוסטרון
ד''ר אליעזר גירש15/06/2009שלום רוני,
מבחינתך, את צריכה להבדק אצל רופא פריון לתקינות הרחם (אולטרסאונד והיסטרוסקופיה). מבחינת בעלך, טיפול בהורמונים אפשרי כאשר רמת הורמונים אנדוגניים (עצמיים) אנם תקינים, רמתם נמוכה. טיפול בהורמונים גונדוטרופיים חיצוניים בדרך כלל מתבסס על מתן מנוגון בשילוב עם פרגניל ולאורך זמן (חודשים ולפעמים גם מעל שנה). הם נחוצים לייצור הזרעונים וגם לייצור הטסטוסטרון.
אני ממליץ להוסיף נטילת תוסף תזונה Vitamale, שמורכב מאנטיאוקסידנטים, מינרלים, חומצות אמינו הנחוצים לתפקוד תקין של אשך ומיועד לשפר ייצור ואיכות הזרעונים. גם אותו לוקחים לאורך זמן, בין שלושה חודשים עד חצי שנה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)