מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרעmmmm25/06/2009
ביצעתי לפני כמה ימים בדיקת זרע
קבעתי תור לאורולוג שיראה את תוצאות הבדיקה
אני לחוץ מאוד בגלל הבדיקה ומקווה שימצאו לי כבר פתרון לבעיה שלי
יש לי פה את תוצאות הבדיקה והם:
complete liquefaction : yes
viscosity: normal
volume : 2.00 ml
concentration : 31.0 million/ml
motility :1 hr after ejaculation :60%
grade of motility (I-IV):
hr after ejaculation 1: II III IV
vitality : 1 hr after ejaculation :90%
normal morphology (who 1999) : 5%
leukocytes : 1.6 million/ml
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש26/06/2009שלום MMMM,
פרט למורפולוגיה של 5% זרעונים נורמליים, נתונים אחרים נמצאו תקינים. יש לבדוק מצב האשכים: ואריקוצלה, האם גודל ומרקם תקינים, לבצע אולטרסאונד אשכים, לשלול מצב של retrograde ejaculation, לבחון אם קיימת דלקת.
קיימים מספר פטרונות לבעיות הקיימות, אך קודם כל צריך לגמור לעשות את הבירור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור
mmmm28/06/2009תראה הייתי אצל אורולוג
הוא בדק אותי (מישש את האשכים) , ראה את תוצאות הבדיקה ואמר שאין עוד מה לעשות.
תראה הבעיה אצלי היא שכבר מזה כמה חודשים התחילו לי כאבים באשכים , חוסר יצור זרע וזיקפה לא מלאה.
מה אני כבר יכול לעשות? אני בטוח שיש לי בעיה אבל הוא אומר לי שאין כלום ונתן לי רק ויאגרה.
דוקטור מה עושים? מה אני כבר יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה ל- mmmm
ד''ר אליעזר גירש28/06/2009שוב שלום,
לדעתי יש מקום להתיעץ עם אורולוג נוסף, לקבל דעה נוספת. ממליץ לבצע אולטסאונד אשכים ודופלר כי במישוש לא רואים ולא מאבחנים הרבה. במיוחד אם יש כאבים, יש סיבה לבעיה וצריך לברר זאת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור
mmmm28/06/2009באמת תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוקטור
mmmm05/07/2009היום הייתי אצל פרופסור נוסף
והוא גם אמר לי שה-5 אחוז האלה של הבדיקת זרע זה כלום ולא צריך להתייחס לזה.
גם הוא מישש לי את האשכים , הסברתי לו את הבעיה , והוא אומר לי שזה עובר לבד ואין לו פתרון בשבילי.
בכל זאת הוא שלח אותי לבדיקת זרע נוספת ולצילום וריקצולה.
מה אני כבר יכול לעשות דוקטור?
על פי מה שהסברתי לך גם בהודעה הקודמת, מה אתה חושב שהבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר אליעזר גירש05/07/2009שלום לך,
שוב, אני חוזר. ברור שקיימת בעיה כי גם אתה חש בכאבים באזור האשכים וגם תוצאות של בדיקת זרע מראות כי קיימת פגיעה במורפולוגיה של זרעונים. לדעתי צריך לשלב רופא פריון ורופא אורולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)