דעה נוספת

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• דעה נוספת
    חסויה
    29/06/2009

שלום רב,
    אלה הם הנתונים מהבדיקת אולטרסאונד שעשיתי אתמול:

13 :תאריך וסת אחרון: 15.06.2009 יום במחזור
    _נתוני_שחלה_ימנית
    מ"מ x 33x 49 :מידות השחלה
    12 מ"מX17 11 מ"מX17 12 מ"מX17 :זקיקים בגודל
    .הערות:נצפו עוד זקיקים קטנים מרובים
    נתוני_שחלה_שמאלית
    מ"מ x 29x 39 :מידות השחלה
    .הערות:זקיקים קטנים מרובים
    עובי אנדומטריום 7.3 מ"מ
    דוגלס: חופשי מנוזל

בבדיקת זרע של בעלי שנעשתה כמעט לפני חודשיים התוצאה:
    תאים תקינים 3%
    פתולוגית ראש 93%
    פתולוגית זנב 4%
    מה אומרת הבדיקה?
    הרופא טען שהבדיקה קצת נמוכה אך יש עוד סיכוי להיכנס להריון גם בדרך טבעית, מה דעתכם על כך? האם באמת אפשר להיכנס בדרך טבעית גם עם נתונים כאלה?

כבר עברנו 2 הזרעות בפעם הראשונה הזרעה אחת ובפעם השניה 2 הזרעות יום אחרי יום, כמובן שהן כשלו, התוצאות של הזרע אחרי ההשבחה הן:
    לאחר ביצוע SWIM-UP:
    ריכוז 8
    תנועה 75%
    סה"כ תאי זרע בתנועה 3

האם התוצאות לא נמוכות מידי?, גם בפעמים לפני כן התוצאות לאחר ההשבחה היו כך (די דומות),
    האם אנחנו לא מבזבזים את זמננו בהשבחות והזרעות?
    אני מזריקה לעצמי במשך שבוע וקצת כל יום 75 פיורגון, היום צריכה להזריק 50 פיורגון ולפי דעתי מחרתיים נלך להזרעה..
    אשמח לדעה נוספת ממכם.. אני ממש מיואשת וחושבת שאולי ההשבחות וההזרעות מבזבזים את זמננו ואולי עדיף לעבור לטיפול יותר מועיל?
    ניתן לציין שעליתי קצת במשקל בחודשים האחרונים ובעלי מעשן מידי פעם גראס ומעשן קבןע בערך קופסה וחצי סיגריות ליום, גם אני מעשנת סיגריות אך הפחתי מקופסא ליום ל5-6 סיגריות ביום.

אודה לתשובתכם המהירה,
    יום טוב
    שפרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דעה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אליעזר גירש
    30/06/2009

שלום שיפרה,
    רירית הרחם (אנדומטריום) בשלב ההזרעה רצוי שיהיה מעל 10 מ"מ, למרות שגם מעל 7 מ"מ הרירית יכולה לקלוט את העובר, אך בסיכוי נמוך יותר.
    מבחינת זרע, 3% צורות נורמליות, זה נתון נמוך. רצוי שיהיה סביב 14 ומעלה. לדעתי יש מקום להתחיל בטיפולי פריון, במיוחד על רקע של מספר כשלונות בהזרעה.
    הנתון המדעיג ,הוא עישון של שניכם! עישון פוגע גם באיכות הזרע, גם באיכות הביציות ובאיכות הרירית, וגם בעובר כאשר יהיה הריון. רצוי להפסיק עם העישון מיד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר לאחר הזרעה

חסויה
    04/07/2009

שלום ד"ר,
    תודה רבה על התשובה המהירה!
    אני היום כבר אחרי ההזרעה, עשינו את ההזרעה ביום רביעי, התוצאות של ההשבחה היתה 13.5%
    שאני מבינה שצריך מ14% ומעלה אך זה מסביב אז זה בסדר,לא?
    אני רוצה לציין שמאז יום רביעי יש לי כמו לחץ בבטן התחתונה, מתן שתן לעיתים קרובות, לפני כן, לא היה דחף כזה של כמעט כל שעה בערך צריכה לעשות,
    על מה זה מעיד? והאם אני צריכה לפנות לרופא המטפל שלי בנושא הזה?
    אודה על תשובתך המהירה,
    שפרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חסויה
    04/07/2009

שכחתי גם לציין שהבטן קצת התנפחה מאז כל הזריקות, נכון שעליתי קצת במשקל, אבל לא חושבת ברמה כזו שהבטן התנפחה ונראית כמו בטן הריונית בערך בחודש 3,
    אשמח לתגובתכם,
    שפרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אליעזר גירש
    05/07/2009

שלום שיפרה,
    יתכן ונוצר מצב של גירוי יתר. רצוי לפנות לרופא המטפל שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו