מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת איכות הזרעליאור15/07/2009
שלום רב,
אני(33)ואשתי(30) מנסים והכנס להריון מזה שנה
לארחונה, בהמלצת הרופאה הלכנו שנינו להבדק.
להלן התוצאה של איכות הזרע שלי:
Coagulum: No
Complete liquification: 30min 1 hrs 60%, 4hrs 55%
Forward progression: 1 hrs II III (IV), 4 hrs II III
Viable spermatozoa: 1 hrs 85%, 4 hrs 80%
Sperm agglutination: no
Sperm concentration: 80 million/ml
Morpholo Forms: 7%
Abnormal Forms: 97%
Tapered Heads: Absent Head
Microcephalus: Double
Macrocephalus: Tail abnormality
Amorphous: X Immature forms
Round Head: Leucocytes
>1200 mcgr/ml
מה ניתן לאמר על תוצאת איכות הזרע שלי? האם היא תקינה?
מה אומרת בדיקה ה-Morphology שלי?
האם ישנו צורך בהזרעה?
תודה מראש, ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ליאור16/07/2009בהודעה הקודמת נפלה טעות בערכי ה-
Abnormal Forms - הוא 93%
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות זרע ירודה
ד''ר אליעזר גירש20/07/2009שלום ליאור,
אם לאחר שנה של נסיון להרות בצורה טבעית נכשלתם, עשיתם טוב שפניתם לרופא. מבחינת זרע נראה הכל תקין, פרט למורפולוגיה תקינה של של זרעונים שהיא עומדת על 7%. התקין נחשב כאשר נתון זה עומד על 14% ומעלה. מורפולוגיה - זה צורניות של זרעונים, ככל שיש ירידה במבנה התקין של זרעונים, כך סיכוי להפרות את הביצית יורד. יתכן וזאת הבעיה. הזרעה תוך רחמית יכולה לעזור במקרה כזה. ממליץ לנטול גם תוסף תזונתי, Vitamale, המיועד לשיפור איכות הזרע. יש להשתמש בו בין 3 חודשים עד חצי שנה על מנת לקבל שיפור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)