מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרע ופרופסיהאלמוני012329/07/2009
שלום רב,
הנני לוקח פרופסיה כשנה וחודשיים, לפי בדיקות שלי הדעות חלוקות לגבי יעילותה והשפעתה על פריון הגבר והזרע.
הרופא שלי שמתמחה בנשירת שיער טען כי אין שום סיבה לדאגה ואין כל השפעה כל השפעה על איכות הזרע, גם אם הוא פוחת בכמותו או שהופך לדליל יותר.
למרות דבריו הנני חושש רבות שמצד אחד אני מנסה לפתור בעיה אחת ומצד שני אני פוגע במשהו אחר, אולי באיכות הזרע או ביכולת שלי בעתיד להביא ילדים, אני כיום בן 23 ואני פוחד שלקיחה ממושכת תביא לפגיעה כלשהי, מה דעתך בנושא?
מעבר לזה ביקשתי מרופא המשפחה לבצע בדיקת זרע, למרות שזה לא ישלול את ההשלכות העתידיות חס וחלילה אבל כרגע ומתחילת הטיפול הזרע הפך להיות הרבה יותר דליל, רציתי לבדוק את העניין.. האם בדיקת זרע יכולה לעזור במקרה שלי? במידה וכן קיבלתי הפניה אני בקופת חולים מכבי רציתי לדעת אין ניתן לבצע את הבדיקה במידה ואני מבצע אותה בבית, לאן יש להגיע מתי ואיך?
אודה להתייחסותך ולתשובתך בנושא
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסיה וזרע
ד''ר אליעזר גירש31/07/2009שלום אלמוני,
אין עדויות חותכות לגבי השפעת פרופסיה על איכות הזרע. מקובל היום, כי פרופסיה אינה גורמת לשינוי באיכות הזרע. לכן, על דעגה. היום אינך עדיין מתכנן להקים משפחה כך שחששותך מיותרות. בדיקת זרע ניתן לעשות דרך קופת חולים או במעבדה פרטית. זה ניתן לברר דרך קופת החולים שלך.
חשוב, לפני בדיקת זרע להתנזר 2-4 ימים ולא יותר, ולאסוף את כל המירוק לבדיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)