שאלה בנושא כמות זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא כמות זרע
    זוהר
    05/08/2009

שלום, אני בת 26 ובן זוגי בן 39, אני שמתי לב לכך שכמות הזרע שהוא פולט היא מאוד מאוד קטנה ואני חוששת ליום בו ארצה להרות והדבר יהווה בעיה. האם זה נורמלי? מהי כמות תקינה של זרע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא כמות זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר אליעזר גירש
    05/08/2009

שלום זוהר,
    נפח המירוק נחשב בסדר בנפחים בין 1.5 מ"ל עד 5.5 מ"ל. חשוב שריכוז הזרעונים יהיה מעל 20 מליון למ"ל. כך שבמקרה של נפח המירוק קטן אך ריכוז הזרעונים גבוה יהיה מצב תקין. לדעתי, כדאי לעשות בדיקת זרע ולדעת אם יש או אין בעיה כלשהי. זה גם יתן לכם נקודת יחוס בעתיד לגבי שינויים בנתוני זרע אם יהיו כאלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן מבצעים בדיקה כזאת?

זוהר
    06/08/2009

האם היא כרוכה בתשלום?
    ואיך אני אמורה לפנות אליו בנושא כזה...מביך...

תודה רבה לך על המענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת זרע

ד''ר אליעזר גירש
    06/08/2009

שוב שלום,
    בדיקת זרע ניתן לבצע דרך הפניה מרופא המשפחה בקופת חולים למעבדה אנדרולוגית איתה עובדת הקופה, או מעבדה אנדרולוגית פרטית באזור המגורים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה.

זוהר
    10/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו