מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרעמאיה10/08/2009
שלום רב,
1. כמה זמן זרע שורד
2. כשהייתי רווקה נכנסתי להריון פעמיים מהגבר שהיום הוא בעלי ומשום מה עכשיו זה לא ממהר להגיע לאחר בדיקה הבנתי שיש איטיות בזרע האם עקב בעיה איטיות הזרע שורד פחות?
3. האם הסיכויים לקליטה הם אחת לכמה?, אני רוצה לציין שאני פורייה
תודה והמשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי להכנס להריון
ד''ר אליעזר גירש10/08/2009שלום מיקי,
יתכן וזרעו של בעלך הולך פוחת באיכותו. זה תהליך טבעי וקצב ההשנות שונה בין גברים.
סיכוים להיות בהריון הם כ- 40% ב- 3 חודשים הראשונים של יחסי מין, וזה עולה ל- 70% ב- 6 חודשים הראשונים ול- 85% בשנה הראשונה.
אם זרע איטי בתנועתו קשה לו יותר להגיע לביצית ולהפרותה. ממליץ לבעלך להשתמש במוצר Vitamale, תוסף תזונתי המיועד לשפר איכות הזרע כולל תנועתיות. יש לנטול אותו 3 חודשים לפחות כי תהליך ייצור הזרע הוא כ- 3 חודשים. אם לא תצליחו להרות במשך שנה יש לפנות לרופא פריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך שאלה נוספת בבקשה
מאיה12/08/2009תשובתך הייתה מפורטת ויעילה.
האם עם בעייה בתנועתיות אני צריכה לקיים יחסים כל שלושה ימים ולא כל יום.
מה יכול לעזור לי להגביר את הסיכויים הרי ממה שהבנתי חלקם מתעייפים ואינם מגיעים ליעד.
האם אלו שמגיעים שורדים וממתינים אם כן כמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר אליעזר גירש15/08/2009שלום מיקי,
בכל בעיה של פריון מצד הגבר יש להבדק אצל אורולוג ולשלול מצבים מסוימים. קיום יחסי מין פעם ב- 3 ימים אינו משפר תנועתיות של זרעונים. יש לקיים יחסי מין כל יום במשך 3 ימים לפני ביוץ ו יומיים אחרי ביוץ. כפי שהמלצתי קודם, תוסף תזונתי Vitamale יכול לשפר את איכות הזרע כולל תנועתיותו. אם לא תצליחו להרות תוך שנה של נסיון יש מקום לפנות לרופא פריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)