פוריות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• פוריות
    א
    16/08/2009

שלום רב,

אני בן 34 ולפני 12 שנה עברתי השתלת מח עצם מתורם זר עקב לוקמיה מסוג CML. לצורך ההשתלה עברתי כימותרפיה והקרנות. לאחר מכן לקחתי תקופה ארוכה סטרואידים וציקלוספורין.
    כ- 7 - 8 שנים אני ללא תרופות. אני בריא מזה 12 שנה. ועובר בדיקות תקופתיות והכל תקין.
    נשאלתי האם אני יכול "להביא" ילדים. אני זוכר שעשו לי בזמנו, כשנה לאחר ההשתלה בדיקות דם לדעתי הורמונליות ואמרו שהכל תקין.
    האם יכולה להיות השפעה של הטיפולים והכדורים עד היום ?
    כיצד אני יכול לבדוק את זה ?

לפני ההשתלה הקפאתי זרע. האם זרע יכול לשרוד ולהיות "שמיש" אחרי תקופה כה ארוכה ?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול כמוטרפי והקרנות

ד''ר אליעזר גירש
    16/08/2009

שלום א',
    אני שמח שכבר 12 שנה אתה בריא לאחר הטיפולים וכ- 8 שנים ללא תרופות. לצערנו טיפולים מסוג זה פוגעים ישירות בפריון הגבר, אך לשמחתנו בחלק הגדול מהמקרים פוריות חוזרת ברמות שונות. על מנת לברר מה מצבך היום מבחינת הזרע יש לבצע בדיקת זרע במעבדה אנדרולוגית. כל קופות החולם עובדות עם מעבדות מסוג זה. קיימות גם מעבדות פרטיות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו