מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהא'31/08/2009
שלום אני נער בן 14 ובזמן האחרון הבחנתי שבשק האשכים שלי יש רק אשך שמאלי אחד. בצד הימני של השק אין עוד אשך. האם אני לוקה באשך טמיר? אני מתבייש להגיד להורים שלי ואיני יודע מה לעשות בנידון. אנא עזרו לי
אלמוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
ד''ר אליעזר גירש01/09/2009שלום בחור אלמוני,
חשוב מאוד להכניס לתמונה את ההורים. דבר נוסף, לגשת לרופא אורולוג ולבצע בדיקות מקיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לציין
א'04/09/2009בצד ימין של השק כן הרגשתי מין גולה קטנה ביותר, האם היא תחילת האשך ועוד תגדל? היא קטנה במידה גדולה מן האשך השמאלי. ניתן לגשת לאורולוג ללא ידיעת ההורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף
א'04/09/2009האם אוכל לקבל את כתובת המייל שלך כדי לשוחח באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש04/09/2009שלום לך,
אתה בחור בן 14 ובגיל זה צריכה להיות אחריות. חשוב מאוד להכניס את ההורים לתמונה לגבי הבעיה. יתכן ואשך הימני תקוע בתעלה ולא ירד, יתכן והוא לא התפתח מסיבה כלשהי. בכל מקרה, חשוב לגשת לרופא אורולוג. זה ניתן לעשות דרך קופת החולים אליה אתה שייך, פשוט להתקשר או לגשת לקופת החולים שלך ולקבוע תור לאורולוג. חשוב לעשות זאת לטובתך האישית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חושב שיהיה לנכון...
א'05/09/2009אתה חושב שיהיה לנכון ללכת להיבדק לבדי אצל אורולוג ילדים דרך מכבי שירותי בריאות ללא ידיעת הורי, ורק אם אכן תהיה בעיה ליידע אותם? העניין הזה מטבעו נורא מדאיג אותי ואיני רוצה להדאיג את הורי, יש להם מספיק בעיות לעצמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש06/09/2009אלמוני יקר,
שתף את ההורים עם הבעיה וגש לרופא אורולוג בליווי של אחד מההורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על עזרתך
א'07/09/2009שיכנעת אותי ושיתפתי את הורי בבעיה. בימים הקרובים אני הולך להיבדק אצל אורולוג
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)