Vitamale - מה באמת הסיפור?

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• Vitamale - מה באמת הסיפור?
    פוקסי
    28/09/2009

שלום לדוקטור הנכבד,
    אני חייב להודות שבכל פעם שאני קורא את התשובות שלך - והן טובות ומפורטות - אני לומד לא מעט על בעיותיי ועל בעיותיהם של אחרים. העניין הוא שבסופו של דבר מרגיש בחוסר נוחות כשאתה ממליץ לכולם לקחת את תוסף המזון Vitamale. לא שאי אפשר להמליץ על תוסף, אבל האוטומטיות והאדיקות שבה אתה עושה את זה - כמעט בכל תשובה ותשובה - גורמת לי להניח שיש לך חלק בהצלחתו המסחרית של המוצר - בדרך זו או אחרת. אם כך הוא הדבר, מן הראוי שתפרסם גילוי נאות בעניין.

אגב, רופא מומחה - ואני מניח שלא פחות מומחה ממך בתחום פוריות הגבר - ציין באחד הפורומים המקבילים כי תוסף המזון הזה הוא "שטויות" ואין לו באמת שום השפעה על ייצור הזרע.
    אודה להתייחסותך הכנה,
    מקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Vitamale - מה באמת הסיפור?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    29/09/2009

שלום מקס,
    אתה צודק בכך שיש לי עניין בתוסף תזונתי ויטמייל. אני קשור לפיתוחו, אך לצערי, במסגרת הפורום הזה אין באפשרותי לפרסמו יותר ממה שאני עושה. אם אתה מעונין, כנס לאתר של החברה המיצרת ותמצא שם את כל החומר כולל מאמרים שתומחים בפעילותו. יש המון מטופלים שלקחו את התוסף Vitamale ושיפרו את איכות הזרע שלהם.
    לצערי הרבה, בחוג הרופאים, המטפלים בשיטות קונבנציונליות, לא מקבלים שום טיפול שאינו קונבנציונלי ואותם הרופאים קוראים לטיפולים לא קונבנציונליים בשם כללי "שטויות". עובדה שדיקור סיני, הומאופטיה ושיטות אחרות הלא קונבנציונליות פעם גם כן (ועדיין גם היום) לא התקבלו כטיפול רציני וקראו לזה גם כן "שטויות". היום יותר ויותר קופות חולים שונות מרחיבות את פעילותן בתחום הלא קונבנציונלי כי גילו שזה לא "שטויות" וזה עוזר להרבה אנשים. בנוסף, בשנים האחרונות גם רופאים בתחום הפוריות ממליצים על Vitamale כי השתכנעו שיש לו פעילות חיובית על ייצור הזרעונים.
    אינני מעונין להתוכח על הנושא. ברצוני רק לשאול אתך האם טיפול קונבנציונלי אגרסיבי כמו ניתוח אשכים עם תופעות לווי קשות, או טיפול תרופתי בתרופות הורמונליות (שדרך הגב בהרבה מהמקרים אינו יעיל) עם תופעות לווי לפעמים די קשות, האם זה טוב יותר מתוסף תזונתי שבהרבה מקרים עוזר ואינו אגרסיבי? לרפואה קונבנציונלית אין היום מענה הולם ומענה לא אגרסיבי לבעיות פריון הגבר. ואם במקרה ויטמיל לא עזר אז לפחות אין שום נזק!!! ברפואה השבועה היא קודם כל אל תזיק. בשיטת טיפול עם תוספי מזון אין שום נזק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו