מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרעחיובית29/09/2009
ששלום דר'
להלן הבדיקות של בן זוגי , ואנו לאחר 3 הזרעות שלא צלחו והרופא רוצה שנעבור ל - IVF
prolactine - 112
LH - 6.6
FSH -4.3
TESTOSTERON - 24.2
TSH - 12.3
FT4 - 9
FT3 - 4.75
יש לו טלסמיה + 6gpd
בחודש שעבר גלינו לו שיש לו תת פעילות התריס והוא התחיל לשתות כל יום כדור אחד "אלטרוקסין" 50 מק"ג .
בתוצאות של ההזאעה לפני ההשבחה להלן התוצאות עם התנזרות של 3 ימים
צבע- אפור
זמן התנזלות- 60
נפח - 2.5
ריכוז ( 6^10 ) - 55.0
מס' זרעונים- כללי (6^10 ) -137.5
אחוז תנועה % - 40
תנועה טובה % - 20
תנועה בינונית % - 10
תנועה איטית %- 10
אחוז צורות פתולוגיות - 90
לאקוציטים - בודדים
בן זוגי מעשן קופסא וחצי ליום .
יש לי כמה שאלות לאחר הנתונים שהעברתי לך :
1. האם הבעיה היא בתנועתיות ? כמו שאומרים לי
2. האם הכדור שהוא לוקח יכול לעזור לתנועתיות ? ואולי זו הסיבה לירידה בתנועתיות ?
3. לאחר כל הנתונים להלן האם להמשיך לבצע הזרעות ? או לעבור IVF ? אני לא רוצה למהר
4 מה אתה מציע לנו ? והאם אתה ממליץ לנו על הויטמל על מנת לשפר את הזרע ?
אני בת 35 והכל תקין אצלי ובן זוגיבן 37 ו יש לו ילד בן 5 מנישואים קודמים
אודה לתגותך המהירה , אני כרגע בשלב של הזרעה רביעית והחלתי את ההזקות של פיוריגון לפני שלושה ימים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש29/09/2009שלום לך חיובית,
אניני רואה חריגה משמעותית בתוצאות בדיקת הזרע של בן זוגך. העובדה שיש לו ילד משנים קודמות מוכיחה כי הוא גבר פורה (לפחות כך היה לפני מספר שנים). אם אינך רוצה למהר כמו שאת אומרת נסו 2-3 הזרעות נוספות ורק אז, אם לא תצליחו, תעברו לטיפולי IVF.
על מנת בכל זאת לחזק ולשפר ככל האפשר את איכות הזרע יש מקום לנטול תוסף תזונתי Vitamale. יש רק לזכור כי השפעתו החיובית בדרך כלל מתקבלת לאחר כ- 3 חודשים של טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' שלום -דחוף דחוף
חיובית29/09/2009אם לפי דעתך אינך רואה בעיה באיכות הזרע של בעלי ואצלי אין בעיה כי כל הזמן אמרו לנו שיש לו בעיה בתנועתיות
1. למה בעצם הרופא שולח אותי לבצע הזרעות?
2. האם כדאי לנו לנסות באופן טבעי להיקלט להריון?
אודה על תשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר אליעזר גירש30/09/2009שלום לך,
אם לא מצלחים להרות בצורה טבעית במשך כשנה של יחסי מין, נהוג להעזר בשיטה של הזרעה תוך רחמית. אם גם זה לא עוזר, עוברים לשיטה מורכבת יותר והיא IVF. זה לא אומר שנגמרה האפשרות להרות בצורה הטבעית. אתם יכולים להמשיך ולנסות במקביל לטיפולים לעשות מאמץ להרות כדרך הטבע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)