מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חסר נתון בבדיקת הזרעמוטי29/09/2009
שלום רב
הנה תוצאות הבדיקה כפי שמופיע בטופס:
SEMEN RESULTS
נפח - 3.5
צמיגות - תקינה
צבע - אפור
התנזלות - שעה וחצי
ריח - יתר
ph - 8
SPERM RESULTS
ריכוז - 65 milllion/ml
בתנועה - 80%
תנועה פרוגרסיבית -מהר - 50%
תנועה פרוגרסיבית -איטית - 23%
תנועה סיבובית - 7%
תנועה במקום - 20%
צורות פתולוגיות - 86%
תיואר צורות פתולוגיות - לפי קרוגר: ראשים מוארכים וואקולות בראש הזרעון
Histologic Findings
תאים עגולים M/ml 9
תיאור מורפולוגיה - בעיקר בינוניים וגדולים
לוקוציטים - חסר תשובה
חיידקים - חסר תשובה
זרע בחיים% צביעה EOSIN - חסר תשובה
סיכום הבדיקה :High Round Cell Concentration
יש לי שתי שאלות לגבי תוצאות הבדיקה
1) האם התוצאות הן תקינות? האם יש משהו שמעיד על תהליך דלקתי ? (כי אני גם סובל מדלקת ערמונית כרונית)
2) הנתונים שחסרים - במיוחד חשוב הנתון - לוקוציטים - האם זה אמור להיות נתון חסר ?
הרי לפי מה שאני יודע ,זה נתון שחייב להבדק בבדיקת זרע שגרתית ללא הנחיה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש29/09/2009שלום מוטי,
על פניו כל התוצאות תקינות מבחינת הזרעונים. לגבי תאים עגולים, קשה מאוד להבדיל בבחינה מיקרוסקופית מה המקור של תאים הללו, האם אלה תאים (זרעונים) צעירים, או אלה תאים של מערכת חיסונית. תאים של שתי המערכות דומים מאוד.
אם אתה סובל מדלקת ערמונית כרונית, אז בהחלט יתכן שהתאים העגולים הם שייכים למערכת חיסונית.
האם אתה מטפל בדלקת כרונית אצל אורולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפל בדלקת כרונית
מוטי02/10/2009שלום רב
תודה רבה על תשובתך
אני אכן מטופל אצל אורולוג כבר הרבה זמן ,אומנם ללא הצלחה והוא גם מסרב לתת לי בדיקות.
אני הפנתי את עצמי לבדיקה הזאת על מנת לבדוק האם יש תאים לבנים, אבל כמובן לא עשו לי הפרדה (שאני מבין שנעשת בצביעה מיוחדת) כאשר מצאו שיש 9 מל' תאים עגולים במקום 5 מל'.
אני אשמח אם תוכל להמליץ על טיפול בדלקת כרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך
ד''ר אליעזר גירש04/10/2009שלום מוטי,
אני ממליץ לפנות לרופא אורולוג נוסף ולקבל חוות דעת נוספת. כמו כן, אתא יכול לפנות גם בפורום של אורולוגיה באתר זה.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)