מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

אני עומד לעבור ניתוח tese עוד שבוע
עודד17/02/2011אשמח מאוד לשמוע מהנסיון שלכם
אני בהיסטריה
כמה זה כואב?
האם החשק המיני והתפקוד המיני נפגע לכם?
האם יש צלקת גדולה?
האם נגרם זיהום?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח TESEחסוי22/10/2009
שלום
כמה זמן לפני ניתוח TESE צריך התנזרות מיחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף...הניתוח מתקרב...
חסוי22/10/2009כמה ימי התנזרות נדרשים לפני ניתוח TESE?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
TESE
ד''ר אליעזר גירש22/10/2009שלום חסוי,
אם אתה עומד לעבור ניתוח TESE, אין צורך בהתנזרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד שעבר את זה
אלי26/10/2009כאחד שעבר את זה לפני שלושה חודשים ועובר שוב עוד שבוע
הניתוח כלל לא היה קשה וההתאוששות היתה מהירה.
עברתי קודם כל TESA שפירושה הפקת זרע מן האשך ומשלא צלח הניתוח, ולא נימצא זרע, בוצע TESE שפירושו ביופסיה של האשך- לוקחים ריקמה של האשך וממנה מפיקים את הזרע. ואז הגיעה הישועה, נמצא הזרע ואפילו התפתחו עוברים. אומנם לא להריון אך זה מעודד.
אני מאחל לך המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר זרע בזרימה
משה01/07/2010שלום,
אני שמח לשמוע שעברת את הניתוח ללא כאבים רבים אולם מתגובות של אחרים שגם ביצעו נראה שהכאבים אינם פשוטים. מי ביצע את הניתוח שלך? והאם ידועה לך ניתוח של microTESE ?
באופן עקרוני ביצעתי שתי בדיקות זרע בהם לא נמצא זרע כלל. איזו פרוצדורה מומלצת בשלב זה והאם כדאי ללכת לניתוח של microTESE ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)