מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטיביוטיקהירון22/10/2009
שלום ,
עוד חודש בערך אני אמור לתת זרע למטרת הפריה .
אני נזקק כיום לקחת 6 ימים אנטיביוטיקה למטרת טיפולי שיניים , האם הדבר עשוי לפגוע לי באיכות הזרע ??
תודה רבה,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה אנטיביטיקה
ירון22/10/2009אני אמור גם לעבור CT לצורך השתלת שיניים, האם הצילום אמור להשפיע על איכות הזרע -מתן הזרע כעבור חודש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש22/10/2009שלום ירון,
לרוב, האנטיביוטיקה אינה פוגעת בייצור הזרעונים, אך קיימים סוגים מסויימים של אנטיביוטיקה שיכולים לפגוע באיכות הזרע. לא נתת שם האנטיביוטיקה אותה אתה לוקח.
כשעושים CT דועגים לא לפגוע באשכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
עמית23/10/2009תודה רבה על התשובה.
האם היית ממליץ להמתין עם טיפולי השיניים לחודש וחצי הקרוב עד מתן הזרע, בגלל האנטיביוטיקה?
האנטיביוטיקה שהומלצה לי אוגמנטין 875 מ"ג להשתלת השיניים,
יש לי גם בית מוסקיויט פורטה500 שאולי אני יכול לשאול אם ניתן לקחת במקום .
אם הם פוגעות באיכות יש לך המלצה לאנטיביטיקה שלא פוגעת על מנת שאבקש מרופא השיניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש25/10/2009שלום עמית,
למיטב ידיעתי אוגמנטין אינו פוגע באיכות הזרע ולכן אין טעם לדחות טיפולי שנייים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)