אזוספרמיה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• אזוספרמיה
    עדן
    12/11/2009

היי
    אני בן 34 ללא ילדים לפני 3 חודשים עשיתי בדיקת זרע ובה לא נראו זרעים כלל.עשיתי בדיקה חוזרת ושוב אותה התוצאה.
    פניתי לשני רופאים בגלל בדיקות הורמונליות תקינות נאמר לי שזה עקב חסימה.
    הגעתי לרופא נוסף שהפנה אותי לאולטראסונד אשכים והבדיקה היתה תקינה לחלוטין.
    שאלתי היא אם הכל תקין בבדיקות ובצילומים מה הסיבה שאין זרע?
    מה השלב הבא שאתה ממליץ לי לבדוק?
    לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזוספרמיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזוספרמיה

ד''ר אליעזר גירש
    14/11/2009

שלום עידן,
    לפני שעושים תהליכים דרסטיים, ממליץ:
    1. לתת זרע לבדיקה ולאחר מכן (כעבור חצי שעה) לתת שוב זרע לבדיקה. אם קיימת חסימה, אז במתן פעם השניה יתכנו זרעונים במירוק.
    2. לאחר מתן זרע, לאסוף לכוס נקיה (של קופת חולים) גם את השתן ולתת לבדיקה למעבדה שיבדקו את המצב הנקרא מירוק אחורי (Retrograde ejaculation). קיים מצב בו הזרע בדרכו נכנס לשלפוחית השתן במקום לצאת החוצה.
    3. רק לאחר הבדיקות הללו, במצב שלא יתגלו זרעונים יש לשקול שאיבת זרעונים ישירות מאשך (ביופסיה של רקמת אשך).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לך בחום לפנות

sh
    18/11/2009

לד"ר יגאל מג'אר , אורולוג מס'1 בארץ בתחום פריון הגבר מתל השומר , מקבל גם במרכז רפואי רמת אביב .

המון בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו