מספר עובדות ושאלות...

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מספר עובדות ושאלות...
    אהרון
    14/12/2009

אז ככה מספר עובדות בהתחלה ולאחריהם מספר שאלות.
    1. לפני כשנתים עברתי ניתוח בקע בצד ימין המנתח הסביר לי שתיתכן פגיעה באשך הימני עקב הניתוח דבר שלדבריו כמעט ולא קורא ובכל מקרה יש לי את האשך השמאלי.
    2. לפני כשנה וחצי מיד לאחר שהתחתנתי הייתי אצל אורולוג עקב כאבים אחרי משגל והוא ציין בפני שהאשך הימני שלי קטן בצורה משמעותית מהשמאלי.
    3. אני סובל משפיכה מוקדמת.
    4. לקח לי ולאשתי כ8 חודשים עד להריון הראשון העובר לא התפתח והיא הפילה אחרי חודשים היא הפילה עובר שני שכבר ראינו אצלו דופק גם בעקבות התפתחות לא תקינה.
    5. מאז עברו 8 חודשים שבהם לא נכנסנו להריון....
    עד כאן העובדות. ולשאלות:
    1. האם יתכן שהאשך הימני שלי נפגע בעקבות הניתוח ולא הודיעו לי על כך?
    2. האם יש אפשרות שיש לי בעיה בזרע?
    3. האם יש קשר בין פריון לשפיכה מוקדמת?
    4. האם זרע לא תקין יכול להפרות אישה אך מנגד לגרום לחוסר התפתחות תקינה אצל העובר???
    5. איך אפשר להתמודד עם בעיה של שפיכה מוקדמת?
    בתודה מראש!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר עובדות ושאלות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    14/12/2009

שלום אהרון,
    לגבי שפיכה מוקדמת גש לאורולוג, זה מומחיות שלו. בעקרון, קיימות תרופות שנותן פסיכיאטר ולתרופות הללו יש תופעת לוואי: הארכת זמן בקיום יחסי מין ודחיית שפיכה מוקדמת.
    לגבי חשד לפגיעה בתפקוד אשכים: חשוב קודם כל לעשות בדיקת זרע במעבדה אנדרולוגית. רק לאחר קבלת התוצאות תהיה אפשרות לקבוע אם קיימת בעיה באיכות הזרע. בהחלט, באיכות ירודה של זרע יתכן מצב, בו מתקבל הריון, אך עובר אינו מתפתח ולכן נגרמת הפלה בשלבים המוקדמים של הריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו