מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיענוח תוצאות בדיקת פוריותמוטי28/12/2009
אני פונה בעקבות תוצאות הבדיקה שעשיתי לפני מס' ימים, להלן התוצאות:
תקופת התנזרות-3ימים
צבע-צהבהב
צמיגות-1
ph-7.5
נפח-5מ"ל
ריכוז-בודדים
תנ תנועה-בודדים - פרוגרסיבית טובה (a)
לויקוציטים - 0
אגלוטנציה-שלילית
total motile cc-בודדים
%תאים תקינים-לא רלוונטי
בנוסף לכך, לפני כמה שנים עשיתי בדיקת אולטרסאונד אשכים ולפי התוצאות נמצאו ציסטות, הרופא אמר שזה לא משהו בעייתי, אבל אני הייתי צריך להגיע למעקב כל שנה
א. האם יש בעיה כלשהיא ברמת הפוריות לפי התוצאות הנ"ל?
ב.מה המשמעות של "בודדים"?
ג. האם תיתכן בעיה כלשהיא בעקבות ציסטות באשכים?
תודה מראש
מוטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש29/12/2009שלום מוטי,
ריכוז הזרעונים צריך להיות מעל 20 מיליון למ"ל. כאשר תוצאת המעבדה היא - בודדים, זה אומר שמדובר באלפים, אך לא במיליונים. מבחינת פוריות, במצב זה סיכוי להרות בצורה טבעית, נמוך מאוד אם בכלל. קיימים פתרונות שונים בשיטות הפריה חוץ גופית הנותנים סיכוי טוב להרות. בכל מקרה, חשוב להבדק אצל אורולוג ולבצע סדרת בדיקות לתפקוד אשכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)