מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמישהו04/01/2010
בס"ד
שלום-רב,
לפני מס' חודשים עשיתי צילום רנטגן בכף הרגל, ובמהלכו נתבקשתי להניח "מגן" על איזור איבר המין, המגן מפני הקרינה. אני לא בטוח כי המגן היה מונח כראוי במאת האחוזים, ולכן אני מעוניין לדעת האם קרינת רנטגן יכולה לגרום נזק כאשר היא פוגעת באיזור איבר המין ועד כמה חמור זה יכול להיות?
האם אוכל לבדוק אם כן נגרם נזק כלשהו? האם היו אמרות להיות השפעות שליליות כלשהן?
תודה-רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רנטגן
פרופ` בנימין ברטוב07/01/2010קרינת רנטגן יכולה להשפיע על ייצור תאי הזרע אך לא נראה לי שבחשיפה חד פעמית תשפיע על ייצור הזרע באופן בלתי הפיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהו09/01/2010בס"ד
ראשית, תודה-רבה על המענה.
רשמת כי בחשיפה חד פעמית רוב הסיכויים שקרינת רנטגן לא תשפיע על ייצור הזרע באופן בלתי הפיך - האם זה אומר שיכול להיגרם נזק שהוא הפיך? אם-כן, אשמח לדעת מהו?
האם אני אמור להיות מודאג מהעניין? אשמח לשמוע המלצות מה לעשות בעניין. אולי לעשות בדיקה?
תודה-רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לדאוג
פרופ` בנימין ברטוב10/01/2010אינך צריך לדאוג. ככל הנראה גם אם נעשה נזק זמני, כבר חזרת מאז למצבך הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-רבה.
מישהו01/02/2010תודה-רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)