שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מישהו
    04/01/2010

בס"ד

שלום-רב,
    לפני מס' חודשים עשיתי צילום רנטגן בכף הרגל, ובמהלכו נתבקשתי להניח "מגן" על איזור איבר המין, המגן מפני הקרינה. אני לא בטוח כי המגן היה מונח כראוי במאת האחוזים, ולכן אני מעוניין לדעת האם קרינת רנטגן יכולה לגרום נזק כאשר היא פוגעת באיזור איבר המין ועד כמה חמור זה יכול להיות?
    האם אוכל לבדוק אם כן נגרם נזק כלשהו? האם היו אמרות להיות השפעות שליליות כלשהן?

תודה-רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רנטגן

פרופ` בנימין ברטוב
    07/01/2010

קרינת רנטגן יכולה להשפיע על ייצור תאי הזרע אך לא נראה לי שבחשיפה חד פעמית תשפיע על ייצור הזרע באופן בלתי הפיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מישהו
    09/01/2010

בס"ד

ראשית, תודה-רבה על המענה.
    רשמת כי בחשיפה חד פעמית רוב הסיכויים שקרינת רנטגן לא תשפיע על ייצור הזרע באופן בלתי הפיך - האם זה אומר שיכול להיגרם נזק שהוא הפיך? אם-כן, אשמח לדעת מהו?
    האם אני אמור להיות מודאג מהעניין? אשמח לשמוע המלצות מה לעשות בעניין. אולי לעשות בדיקה?

תודה-רבה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לדאוג

פרופ` בנימין ברטוב
    10/01/2010

אינך צריך לדאוג. ככל הנראה גם אם נעשה נזק זמני, כבר חזרת מאז למצבך הקודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-רבה.

מישהו
    01/02/2010

תודה-רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו