מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבדיקת זרע.ל10/01/2010
ערב טוב,אבקש את עזרתכם,בעלי עבר בדיקת זרע וישנם תוצאות שמחוץ לטווח אשמח לקבל את עזרתכם לכך:SPERM MOTILITI 30MIN 9,
TOTAL MOTILE SPERM 1.6
TOT PROG MOTIL-SPERM 0.8
ACROSOME INDEX 9.
לאור הנ"ל האם יש אפשרות להיכנס להריון ספונטני או טיפול בהזרעות,?יש לציין שיש לי 2 ילדים בוגרים,כל הבדיקות שלי יצאו תקינות,מנסים כבר שנה לאחר גרידה בעקבות שק ללא עובר.
מצפה מאוד לתשובתכם,ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדקת זרע
פרופ` בנימין ברטוב11/01/2010קשה לקבל מהממצאים שמסרת תמונה כוללת לגבי איכות הזרע ולכן ממליץ שתישלחי את התוצאות המלאות של בדיקת הזרע ובאם יש לך בעיה לעשות זאת דרך הפורום, או בפקס.
כמו כן חשוב לדעת בני כמה הילדים הבוגרים והאם הם נולדו מהנישואים הנוכחיים ובת כמה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלותייך
ל12/01/2010ערב טוב,תודה שחזרת אלי מהר.
בנוגע לשאלותייך הלכתי לרופא שלי שאמר ריכוז 85 מיליון לסמ"ק,תנועתיות1%,TMC1.6,תאים נורמליים 4%.כעיקרון הבדיקות שלי תקינות,יש לי 2 ילדים אחד בן7.5,והשני בן5.5.שניהם מנישואים אלו,אני בת 34 ובעלי בן35.שאלתי היא הרופא המליץ לקחת הזרעה,האם לפי האמור לעיל מצב הזרע לא טוב ואי אפשר טיבעי?כמו כן מה אתה ממליץ בכל זאת לשיפור הזרע.
תודה וסליחה על האורך ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצתי
פרופ` בנימין ברטוב17/01/2010ל היקרה
ממליץ לעשות השבחה בשיטת הswim-up ובמקביל לבדוק תרבית זירמה ומצב של וריקוצל (דליות אשכים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)