עזרה בבדיקת זרע.

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• עזרה בבדיקת זרע.
    ל
    10/01/2010

ערב טוב,אבקש את עזרתכם,בעלי עבר בדיקת זרע וישנם תוצאות שמחוץ לטווח אשמח לקבל את עזרתכם לכך:SPERM MOTILITI 30MIN 9,
    TOTAL MOTILE SPERM 1.6
    TOT PROG MOTIL-SPERM 0.8
    ACROSOME INDEX 9.
    לאור הנ"ל האם יש אפשרות להיכנס להריון ספונטני או טיפול בהזרעות,?יש לציין שיש לי 2 ילדים בוגרים,כל הבדיקות שלי יצאו תקינות,מנסים כבר שנה לאחר גרידה בעקבות שק ללא עובר.
    מצפה מאוד לתשובתכם,ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבדיקת זרע.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדקת זרע

פרופ` בנימין ברטוב
    11/01/2010

קשה לקבל מהממצאים שמסרת תמונה כוללת לגבי איכות הזרע ולכן ממליץ שתישלחי את התוצאות המלאות של בדיקת הזרע ובאם יש לך בעיה לעשות זאת דרך הפורום, או בפקס.
    כמו כן חשוב לדעת בני כמה הילדים הבוגרים והאם הם נולדו מהנישואים הנוכחיים ובת כמה את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לשאלותייך

ל
    12/01/2010

ערב טוב,תודה שחזרת אלי מהר.
    בנוגע לשאלותייך הלכתי לרופא שלי שאמר ריכוז 85 מיליון לסמ"ק,תנועתיות1%,TMC1.6,תאים נורמליים 4%.כעיקרון הבדיקות שלי תקינות,יש לי 2 ילדים אחד בן7.5,והשני בן5.5.שניהם מנישואים אלו,אני בת 34 ובעלי בן35.שאלתי היא הרופא המליץ לקחת הזרעה,האם לפי האמור לעיל מצב הזרע לא טוב ואי אפשר טיבעי?כמו כן מה אתה ממליץ בכל זאת לשיפור הזרע.
    תודה וסליחה על האורך ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי

פרופ` בנימין ברטוב
    17/01/2010

ל היקרה

ממליץ לעשות השבחה בשיטת הswim-up ובמקביל לבדוק תרבית זירמה ומצב של וריקוצל (דליות אשכים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו