תוצאות בדיקת פוריות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת פוריות
    חיים
    02/02/2010

שלום רב,
    אשתי ואני מנסים להרות כבר בערך 7 חודשים.
    באותו זמן גילו אצלי וריקוצלה בשני הצדדים: בימין 4 ובשמאל 3.
    לאחר שעשיתי בדיקת זרע לפני כשבועיים עלו תוצאות חלקיות (בנתיים) הבאות:
    visconsity-normal
    volume - 2.3
    ph - 8
    count - 16
    tot count - 36.8
    motility - 55
    grade - 2-3

לאחר שהייתי אצל כירוג בשבוע שעבר - נאמר לי שאני צריך לעשות ניתוח ("כבר אתמול...") בצד שמאל כי צד זה חשוב יותר ובמקביל יש לי גם בקע בצד זה ועל כן - יתקנו גם את הבקע באותה הזדמנות.

השאלה שלי היא - מה עלי לעשות? האם הניתוח הזה אמור לשפר את התוצאות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואריקוצלה

ד''ר אליעזר גירש
    02/02/2010

שלום חיים,
    יש לך כמות קטנה של זרעונים (פחות מנורמה). יתכן וזה נובע ממצב הואריקוצלה שמצאו, אך יתכן וסיבה היא אחרת.
    לגבי ואריקוצלה: היא מחלה של כלי דם באשך. ואריקוצלה נובעת מהרס שסתומים חד כיווניים. זה גורם לזרימה בכיוון הפוך של דם הורידי. זרימת הדם בכיוון הפוך גורמת ל- hypertermia ול- hypoxia. לחץ הידרוסטטי על רקמת האשך במחלה זו הוא פי 7-8 ממה שאשך יכול לסת. טיפול נכון יביא לשיפור תוך 4-12 חודשים ואז יש שוב ירידה. המחלה גורמת לירידה בייצור טסטוסטרון ולפגיעה בייצור זרעונים. בואריקוצלה הפגם בזרעונים הוא פגם במבנה הראש וכרומטין (חומר גנטי).
    ב- 30% מהמטופלים יש הצלחה בטיפולי ואריקוצלה. ב- 70% מהמטופלים הבעיה חוזרת והסיבה היא בכך שבטיפול עצמו קשה מאוד להגיע לכל המקומות הבעייתיים שבוריד האשך.
    נטילת תוספי תזונה יכולה לסיעה לשיפור בייצור הזרעונים ותקינותם. ממליץ לקחת תוסף תזונה Vitamale המיועד לשפר איכות הזרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת טיפול נכון?

חיים
    02/02/2010

מה זאת אומרת טיפול נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה

אלי
    03/02/2010

אילו סוגים של תוספי תזונה מסייעים לכך? יש משהו ספציפי או שזה תוספי תזונה בכללי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה

ד''ר אליעזר גירש
    03/02/2010

אני ממליץ על Vitamale.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• של מי זה?

אלי
    04/02/2010

זה שייך לחברה מסויימת? איך משיגים את זה ואיפה?
    ולכמה זמן צריך ליטול את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    04/02/2010

Vitamale מיוצר בחברת אלנת פריון ומשווק במספר מקומות בארץ, נתן למצוא דרך מנוע חיפוש באינטרנט.
    Vitamale לוקחים 2 קמוסות 3 פעמים ביום (סה"כ 6 קמוסות ליום) למשך 3 חודשים מינימום וכל הזמן שרוצים לשפר איכות הזרע ולהרות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו