מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח בדיקת זרעיוגב03/02/2010
אנחנו מנסים כבר מעל שנה וחצי אני בן 37 ואשתי 37 עשיתי בדיקת זרע אודה לך אם תפענח לי את התוצאות: אנחנו כבר נואשים !!!
abstinence 4
viscosity normal
volume 2.2
ph 8
count 29
tot count 63.8
motility 1 45
grade 2-3
motill 2 /
eosin /
morphology /
normal 7
borderline 13
amorphous 60
pyriform 6
round /
tail 13
midpiece 1
others /
porem.cell few
w.b.c +
fructose /
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש03/02/2010שלום יוגב,
לאחר 4 ימי התנזרות התקבל ריכוז נמוך של זרעונים. בנוסף, המורפולוגיה שלהם אינה טובה מספיק.
קודם כל ממליץ לפנות לאורולוג ולבצע שורה של בדיקות לפעילות האשכים (אולטרסאונד, דופלר, מצב וריקוצלה, שפיחה אחורית, בדיקת פטוגנים...) ולנסות למצוא את הבעיה ואת הגורם לאיכות זרע ירודה.
בנוסף, ממליץ להשתמש בתוסף תזונתי Vitamale המשפר איכות הזרע. חשוב לפנות במקביל לרופא פריון. אני מאמין שטיפולי הפריה חוץ גופית במשולב עם Vitamale יכולים לעזור לכם להגשים את המטרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)