מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה ?!אבי09/02/2010
שלום רב ד"ר.
אני בן 33 נשוי 5 שנים בלי ילדים .
אני אחרי פגיעה בגב מלפני כ10 שנים .כתוצאה מהפגיעה בגב אני סובל כרגע מזקפה חלשה מאוד. ואחרי בדיקת זקפה אומנם התוצאה סובל מאי זקפה או בכלל זקפה חלשה מאוד .
אני מנסה לקיים יחסי מין עם קצת שיפור תרופות כמו טרזודיל וסיאליס .
כול כמה חודשים מצליח לקים יחסי מין פעם אחד ועם חצי זקפה וחצי חדירה עם עזרה מאשתי לדחוף את אוויר המין בפנים . ומצליח לשפוך בפנים .
אשתי נכנסה להריון לפני 3 חודשים .
אגב בקשר לזרע אצלי זה תקין . ואני קצת מבולבל ןלא מרגיש נוח בקשר להריון .
שאלתי לכבודך האם אשתי יכולה לכנס להריון בתנאים הנ"ל . ואם כן איך זה . ??
ואני מודה על כול עזרה ותשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיקפה והריון
פרופ` בנימין ברטוב10/02/2010אכן אשתך יכולה בהחלט להיכנס להריון עם צורת החדירה כפי שדיווחת מכיוון שלתאי הזרע שהשתחררו בנרתיק יש תנועה והם יכולים להגיע ולהפרות את הביצית בגוף האישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)