מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצל + שחלות פוליציסטיותיעקב22/02/2010
שלום,
מזה כמעט כשנה, אשתי ואני מנסים להכנס להריון. עד עכשיו ללא תוצאות.
לי ידוע שיש לי וריקוצל דרגה 3. לא עברתי אף בדיקה בעניין למעט בדיקה גופנית לאישוש הממצא.
לפני כחצי שנה הייתי אצל אורולוג שדי ניפנף אותי, ואמר לי שקודם ננסה להכנס שנה להריון ואם לא נצליח, אז נבדוק מה הלאה.
אם הזה היה מסתכם העניין - ניחא.
הבעיה היא שלאשתי יש שחלות פוליציסטיות. לפני כארבעה חודשים היא התחילה בטיפולים אינטנסיביים. דהיינו, המון כדורים, היא מזריקה לעצמה כמעט כל יום תרופות שונות, ופעם/פעמיים בשבוע הולכת לבדיקות דם ואולטרא-סאונג גניקוליגי.
במצב העניינים הנוכחי, נראה לי ממש לא הגיוני שהיא תמשיך להתאמץ ולסבול, ועוד כמה חודשים טובים בסוף יתברר שהבעיה העיקרית היא בכלל אצלי.
מה עוד שאי אפשר למשוך את הטיפולים שלה עד בלי הגבלה (מבחינה רפואית) כמובן ומתי שהוא היא לא תוכל להמשיך אותם.
מה מומלץ לי לעשות במצב הזה?
אם ההמלצה היא להבדק - אשמח לקבל שם של אורולוג מומחה וקשוב באיזור המרכז.
תודה!
יעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורולוג ופריון
ד''ר אליעזר גירש22/02/2010שלום יעקב,
לשניכם יש בעיה, אך כרגע נתרכז בבעיה שלך. יש חשיבות רבה לעבור בדיקות מקיפות במצבך. אני ממליץ לפנות לאורולוג שהתמחה גם בפריון הגבר. ישנם מספר כאלה. אני ממליץ לפנות לאחד מהם, למשל לד"ר סלוצקר דוד, מחלקה לאורולוגיה, ב"ח מאיר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)