בזמן מתן הזרע יוצא לי זרע סמיך-ג'לי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בזמן מתן הזרע יוצא לי זרע סמיך-ג'לי
    ע"ע
    01/03/2010

בזמן מתן הזרע כאשר אני בעצם גומר יוצא לי זרע סמיך-ממש כמו ג'לי וזה בצורה ממש כמו תולעת כזו בצבע שקוף וזה באמת ממש סמיך ממש ניתן להרגיש את זה בתור משהו מוצק אך חשוב לציין לא כולו יוצא כך מפני שגם יוצא לי נוזל זרע רגיל אך דבר זה מטריד אותי מאד, מה זה אומר והאם זה מסוכן? והגיל שלי הוא 17 תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שניסיתי לומר זה:

ע"ע
    01/03/2010

בעצם ברגע שאני גומר ומתן הזרע קורה כלומר השפיכה נוזל הזרע שלי יוצא ממש בגושים סמיכים ממש כמו מן ג'לי כזה אך לא כל נוזל הזרע יוצא כך מפני שחלקו יוצא רגיל ונוזלי רציתי לדעת מדוע הסמיכות הזו יוצאת והאם זה מסוכן או נורמאלי שלא כל נוזל הזרע נוזלי תודה רבה וגילי הוא 17

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי שתבצע תרבית זירמה

פרופ` בנימין ברטוב
    03/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוט לגבי התרבית זירמה או זרימה

ע"ע
    03/03/2010

ומה זה אומר הבדיקה הזו??

הכוונה בשביל מה לעשות את הבדיקה הזו לבדוק מה ?

מה היא בעצם בודקת התרבית זירמה או זרימה ??

לא הבנתי בבקשה תסביר לי אני לחוץ עכשיו בבקשה

מה יכול ליהיות שמשהו לא בסדר אצלי???

אני בסך הכל בן 17 בבקשה תסביר לי יותר בהרחבה על זה ד"ר בבקשה

תודה רבה לך ד"ר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית זירמה

פרופ` בנימין ברטוב
    04/03/2010

על פי התיאור שמסרת יתכן שיש לך זיהום חידקי בזירמה וכדי לאבחן זאת יש לבצע תרבית של הזירמה במעבדת זרע שבה בודקים אם יש חיידקים הגורמים למצב שתארת. באם יש חיידקים מקבלים לכך טיפול באנטיביוטיקה מתאימה. פנה לרופא המשפחה שלך כדי שיתן לך הפניה לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהההההההההה רבה!!

ע"ע
    05/03/2010

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה חחחחחח עוד תודה לך ד"ר תודה רבה חחחחח אני כבר לא מודאג אז כבר דאגתי לעתיד מבחינת הפוריות שלי תודה תודה תודה תודה תודה תודה לך חחח באמת תודה וכבר קבעתי פגישה לתרבית הזירמה ובע"ה ינתן לי הטיפול המתאים תודה רבה לך תודה תודה תודה תודה תודה חחחחחחחח אני מודה לך כ"כ כ"כ תודהההההה רבה חחחח תודה רבה לך ד"ר (: וואו זה אומר שאני בסדר ואני לא צריך ליהיות מודאג יותר מזה או ליהיות מוטרד תודה רבה לך על העזרה הרבה שלך תבורך חחחחח אני רציני תודההה רבההה ענשקייתת לךךךך תודהה [=

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו