מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בזמן מתן הזרע יוצא לי זרע סמיך-ג'ליע"ע01/03/2010
בזמן מתן הזרע כאשר אני בעצם גומר יוצא לי זרע סמיך-ממש כמו ג'לי וזה בצורה ממש כמו תולעת כזו בצבע שקוף וזה באמת ממש סמיך ממש ניתן להרגיש את זה בתור משהו מוצק אך חשוב לציין לא כולו יוצא כך מפני שגם יוצא לי נוזל זרע רגיל אך דבר זה מטריד אותי מאד, מה זה אומר והאם זה מסוכן? והגיל שלי הוא 17 תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שניסיתי לומר זה:
ע"ע01/03/2010בעצם ברגע שאני גומר ומתן הזרע קורה כלומר השפיכה נוזל הזרע שלי יוצא ממש בגושים סמיכים ממש כמו מן ג'לי כזה אך לא כל נוזל הזרע יוצא כך מפני שחלקו יוצא רגיל ונוזלי רציתי לדעת מדוע הסמיכות הזו יוצאת והאם זה מסוכן או נורמאלי שלא כל נוזל הזרע נוזלי תודה רבה וגילי הוא 17
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שתבצע תרבית זירמה
פרופ` בנימין ברטוב03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט לגבי התרבית זירמה או זרימה
ע"ע03/03/2010ומה זה אומר הבדיקה הזו??
הכוונה בשביל מה לעשות את הבדיקה הזו לבדוק מה ?
מה היא בעצם בודקת התרבית זירמה או זרימה ??
לא הבנתי בבקשה תסביר לי אני לחוץ עכשיו בבקשה
מה יכול ליהיות שמשהו לא בסדר אצלי???
אני בסך הכל בן 17 בבקשה תסביר לי יותר בהרחבה על זה ד"ר בבקשה
תודה רבה לך ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית זירמה
פרופ` בנימין ברטוב04/03/2010על פי התיאור שמסרת יתכן שיש לך זיהום חידקי בזירמה וכדי לאבחן זאת יש לבצע תרבית של הזירמה במעבדת זרע שבה בודקים אם יש חיידקים הגורמים למצב שתארת. באם יש חיידקים מקבלים לכך טיפול באנטיביוטיקה מתאימה. פנה לרופא המשפחה שלך כדי שיתן לך הפניה לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההההההההה רבה!!
ע"ע05/03/2010תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה חחחחחח עוד תודה לך ד"ר תודה רבה חחחחח אני כבר לא מודאג אז כבר דאגתי לעתיד מבחינת הפוריות שלי תודה תודה תודה תודה תודה תודה לך חחח באמת תודה וכבר קבעתי פגישה לתרבית הזירמה ובע"ה ינתן לי הטיפול המתאים תודה רבה לך תודה תודה תודה תודה תודה חחחחחחחח אני מודה לך כ"כ כ"כ תודהההההה רבה חחחח תודה רבה לך ד"ר (: וואו זה אומר שאני בסדר ואני לא צריך ליהיות מודאג יותר מזה או ליהיות מוטרד תודה רבה לך על העזרה הרבה שלך תבורך חחחחח אני רציני תודההה רבההה ענשקייתת לךךךך תודהה [=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)