מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהמאיה04/03/2010
שאלה לי אליך,
יש שתי שיטות מורפולוגיה:
1. who
2. קרוגר
עם יצא לי ב who 6% איך מתייחסים לזה בקרוגר איך ניתן להשוות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורפולוגיה
פרופ` בנימין ברטוב04/03/2010קרוגר היא שיטה שבה קרטריונים מורפולוגיים מחמירים יותר מאשר ב- WHO ולכן יש לצפות שבקרוגר אחוז התאים התקינים יהיה נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
מאיה05/03/2010מורפולוגיה לפי שיטת who פעם יצאה 2 ופעם אחרונה 6
את שתי הבדיקות ביצעתי אצלך.
אני יודעת שהבעייה שלנו היא במורפולוגיה 98 מראש הזרע פגום.......האם מהנתונים האלו ניתן להיכנס להריון מהזרעה?
ושאלה נוספת מהו המינימום ב שיטה הזאת אני יודעת שבקרוגר מ 0-4 הזרע לא מפרה איך זה מתייחס לwho?
חיפשתי באינטרנט אבל רובם משתמשים בקרוגר......אם אני הייתי עושה קרוגר עם נתונים כאלו כמה היה יוצא לי אף אחד לא יודע לומר לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית מורפולוגיה קשה
פרופ` בנימין ברטוב07/03/2010בבעיה מורפולוגית קשה הסיכוי להרות ספונטאנית קיים אך נמוך. בכדי לשפר את הסיכוי הזה, יש להשתמש בשיטות הפרייה מסייעת; להתחיל בהזרעות כאשר ההשבחה של הזרע מבוצעת על מפל-צפיפות. באם לא הצלחת בשיטה זו (כ 3-4 פעמים) יש לעבור לדעתי להפריה חוץ גופית בשיטת המיקרומניפולציה כאשר בוחרים מראש ביום שאיבת הביציות תאי זרע בעלי מורפולוגית ראש תקינה (שיטת ה-IMSI).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ברטוב
מאיה07/03/2010לפחות הענקת לי הרגשה שאני לא מבזבזת את הזמן על הזרעות עם הורמונים,
ושאכן יש מעט סיכוי.
הייתי בטוחה שזרעים פגומים צורתית אינם יכולים להפרות כנראה הקריאה המרובה והחילוקי הדעות שבאינטרנט גורמים רק אבל לקורא והכותב.........
שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)