מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מורפולוגיה נמוכהמזל אשכנזי02/04/2010
בעלי בן35 ואני בת 26 כבר שנה וחצי שאנחנו לא מצליחים להיכנס להריון ואני עברתי את כל הבדיקות כגון: צילום רחם ,דם , וכו' הכל יצא תקין לדעת הרופא . בעלי עבר בדיקת זרע ובבדיקה יצא שכמות הזירעונים לא תקינה וגם התנועתיות לא תקינה ומורפולוגיה 1% . חשוב לצין שיש לנו כבר שתי ילדים ושההריון הראשון הוא כתוצאה מיטיפולי הזרעה של שנה וחצי וההריון השני ספונטני . לכן רציתי לדעת מה דעתך האם כדי ללכת לטיפולי IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש03/04/2010שלום מזל,
אני ממליץ לחזור על בדיקת זרע ולהשוות את התוצאות. אם תוצאות חוזרות על עצמן חשוב שבעלך יפנה לאורולוג לבדיקות מקיפות של פעילות אשכים: אולטרסאונד, דופלר, בחינת מצב וריקוצלה, בחינת דלקת אפשרית וכו'
במקביל אפשר להתחיל בהכנות לטיפולי פריון כי זה לוקח זמן. ממליץ להשתמש בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע. יש לקחת אותו כל הזמן עד להסגת הריון.
אם לא יהיה שיפור במורפולוגיה של זרעונים, יתכן ותתצתרכו לבצע הפריה חוץ גופית עם בררת זרעונים בשיטת פרופ' ברטוב (IMSI).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)