כמות זרע נמוכה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• כמות זרע נמוכה
    אלכס
    24/04/2010

שלום, לקרוא את כל ההודעות בפורום פה, קצת נותן אור על המצב הזה.
    יש לנו ילד בן 3 שלא היה בעיה להכנס להריון, אחרי 4 חודשים של נסיונות נכנסו להריון בלי שום טיפול או משהו. אשתי ואני מנסים כבר מעל שנה להכנס להריון שני וללא הצלחה, לכן הלכנו להתיעץ עם רופא מה הצעדים הבאים. נשלחתי לבצע בדיקה של כמות הזרע וזה הראה שיש לי בערך בין 3 ל 4 מיליון זרעים שזה הבעיה כנראה ושאר הדברים הסבירו לנו שהם בסדר, אבל משום מה ישר הסבירו לנו למה אנחנו צריכים להתחיל לעשות טיפולי הפריה..
    מה שגורם לי ללכת לקבל חוות דעת נוספת, השאלה שלי איך קורה שכמות הזרע יורדת בצורה משמעותית שאי אפשר להכנס להריון יותר, לא עבר עליי שום דבר רפואי במהלך השנים הללו שיכל לפגוע, במשקל עליתי רק 5 קילו מאז, חיים באותו איזור מגורים ואין שום דבר נפשי שיכול להשפיע (לפחות כמה שידוע לי). האם יש משהו שאפשר לעשות להעלות את כמות הזרע או שחייבים ישר בטיפול של ההפריה?
    תודה.
    אלכס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות זרע נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן לפני הבדיקה

אלכס
    24/04/2010

לא קיימנו יחסי מין רק יום וחצי לפני הבדיקה. הרופא אמר ש24 שעות זה מספיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    24/04/2010

מומלץ להתנזר 2-4 ימים לפני מתן זרע לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    24/04/2010

שלום אלכס,
    במצבך, עם ירידה בספירת הזרעונים ל- 3 מיליון סביר מאוד שלא תצליחו להכנס להריון בצורה הטבעית. קשה לדעת מה הסיבה לירידה באיכות הזרע, אך סיבות רבות קיימות למצב זה. ממליץ לבדוק פעילות האשכים אצל אורולוג, לבדוק זרימת הדם באשכים, קיום דלקת אפשרית, שפיחה אחורית ודברים נוספים שיודע לבדוק רופא אורולוג. גם עליה של 5 ק"ג יכולה בהחלט להשפיע שלילית על איכות הזרע. נראה לי שכן כדאי להתחיל בהזרעה תוך רחמית לפני כניסה לטיפולי פריון קלסיים.
    בנוסף, ממליץ על שימוש בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו