מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנוגן ופרגניל לגבר???א24/04/2010
שלום,
אני קיבלתי תוסף של טוסטווירון במשך המון שנים בעקבות חוסר יצור שיש אצלי בגוף.
כיום אנחנו מנסים להביא ילד..
עשיתי בדיקת זרע ואין סימן בכלל לזרע.
לאחר התייעצות עם כמה גורמים, נאמר לי שאני צריך לקבל כל יום מנוגן ופעם בחמישה ימים פרגניל
ושיש סיכוי גבוה שאחרי כמה חודשים ואפילו שנה יהיה זרע.
האם זה הגיוני?
והאם זה טיפול מוכר למצב כזה אצל גברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש24/04/2010שלום א',
כן, טיפול זה, המכיל גונדוטרופינים, אכן מוכר ומקובל במצבים מסויימים. התוצאה בטיפול מסוג זה יכולה לבוא בטווח הזמן של מספר חודשים עד שנתיים של טיפול.
ממליץ במקביל לקחת גם תוסף תזונה Vitamale, המשפר תפקוד האשך ויצור הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה זהה
רוני25/04/2010שלום א
לבעלי בעיה זהה ואכן הוא מטופל ע"י מונוגן ופרגניל במינונים שהזכרת.
לפני כן לקח טוסטווירון כמוך.
שאלתי אליך: היכן אתה מטופל? אנחנו כל הזמן עם "היד על הדופק" ובודקים עוד רופאים וטיפולים.
האם שמעת על טיפול אלטרנטיבי שיכול להועיל?
תודה, הצלחה וסבלנות
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון תודה. תשובות..
א26/04/2010תודה רבה על התשובה והתמיכה שלם.
אני מטופל אצל פרו' רזיאל בראשון לציון. הוא מנהל של מחלקת פוריות באחד הבתי חולים(אני לא זוכר את שמו).
הוא זה שהסביר לי על הטיפול והתהליך. בקופ"ח אמרו לי שאין מה לעשות ורק הוא אמר לי על הטיפול.
לגבי טיפול אלטרנטיבי או משלים - יש טיפולים שעוזרים מאוד בשילוב עם ההורמונים.
אני ממליץ בחום להעזר בזה אצל מטפלים בדיקור סיני + צמחים שלמעשה הצמחים הם העיקר.
יש מומחים בתחום של רפואה סינית ופריון, שווה לנסות.
שיהיה לכולנו בהצלחה
א'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש נורא
דנה25/04/2010אין לי מושג איך אני אעבור את זה! וכל ההורמונים! והניתוח עצמו!
בעלי מנסה עכשיו טיפול טבעי. אולי כדאי לכם לנסות לפני ההפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרת רבים...
רוני25/04/2010כן, זה ממש לא כייף!
אצלי טפו טפו הכל נמצא תקין, כך שאני לא לוקחת הורמונים
ובעלי נמצא תחת הטיפול הנ"ל כבר 8 חודשים, כל שנותר לנו לעשות זה להתעזר בסבלנות
שמעת על טיפול אלטרנטיבי שיכול לעזור? הלוואי ונגיע לשלב ההפריות כבר....
מאחלת גם לכם!!! ואשמח להיות בקשר לצורך העניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דיקור סיני ופוריות
ד''ר אליעזר גירש27/04/2010שלום לכולם,
בהמשך לשיח שלכם והצעות שונות לגבי טיפול אלטרנטיבי, ברצוני להגיד לכם שד"ר שימעון סיטרמן מתמחה בדיקור סיני ושיפור פריון הגבר ופריון האישה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)