למה אין יותר טיפולים לגברים?

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• למה אין יותר טיפולים לגברים?
    123
    24/04/2010

בעלי בעל ספירת זרע מאוד נמוכה, וכל רופא שפנינו אליו להתייעצות מייד המליץ על IVF שזה בעיני נורא! למה אין יותר טיפולים לגברים? אם אני בסדר למה אותי מפמפמים בהורמונים כמו פרה, ושואבים ממני בייציות. למה אני צריכה לעבור גהנום כשהבעיה היא אצלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    27/04/2010

שלום 123,
    כמה שאת צודקת! לבי לבי... עצוב מאוד ונראה לא צודק כאשר בעית פוריות נמצאת אצל גבר, אך הטיפול בעיקר נופל על אישה. לרוב זה המצב.
    לפי גישה שלי, על מנת להקטין סבל של אישה כאשר בעיה היא אצל גבר, אני ממליץ קודם כל לגבר לפנות לאורולוג. בדיקות מקיפות על פעילות האשך יכולות לתת פתרונות חלקיים גם לגבר, כמו למשל, במקרה של ואריקוצלה, או שפיחה אחורית (אותה לצערי כמעט ולא בודקים). טיפולים הורמונליים עוזרים במקרים מסויימים, דיקור סיני עוזר במקרים מסויימים, נטילת תוסף תזונתי Vitamale עוזר בחלק מהמקרים, ביופסיה של אשך לפעמים נותנת מענה לבעיה. כך שקיימת שורה של טיפולים גם לגברים. צריכים להיות מודעים לאפשרויות, אך עדיין חלק גדול מפתרונות בכל זאת דורש השתתפות טיפולית גם של אישה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו