שפיכה דלילה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שפיכה דלילה
    אסי
    06/05/2010

שלום רב,
    לאחרונה בעת קיום יחסי מין או אוננות שפיכתי נעשתה דלילה וכמעט שלא נפלט לי כלום גם אם האקט עצמו ארוך (עד לפני כחודש ככל שמשכתי את האקט יותר כך כמות הזרע שיצאה הייתה גדולה יותר ובצורת שפריצים שנפלטו למרחק גדול בניגוד להיום בו פרט לכך שכמות הזרע דלילה מאוד,הפליטה איננה בצורת שפריץ אלא בצורת טפטופים).
    אני גבר צעיר בן 26,לא מעשן ומתאמן באופן קבוע.
    ממה יכול להיגרם הדבר והאם זה מסוכן או מעיד על חוסר פוריות או משהו אחר?
    אשמח לקבל תשובה,הדבר גורם לי ללחץ רב.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה דלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

פרופ` בנימין ברטוב
    10/05/2010

אל תהיה לחוץ מדי. הלחץ עלול להשפיע על הפוריות. ייתכן ויש לך זיהום בתעלה הזיכרית ולכן כדאי לך לבצע תרבית זירמה ולבדוק את העניין. אם יימצא חיידק מקבלים לכך טיפול באנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... האם אורולוג הוא סוג

אסי
    13/05/2010

הרופא המומלץ לפנות אליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` בנימין ברטוב
    13/05/2010

ניתן לפנות לאורולוג או ישר למעבדת זרע, כדוגמת המעבדה שלנו, שעושה תרבית זירמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו