מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרע דחוףמורן03/06/2010
שלום רב,
קיבלנו תוצאות של בדיקת זרע לאחר 3 ימי התנזרות.
התוצאות:
נפח זירמה: 2 ml
ריכוז תאי זרע במליונים: 8
סך הכל תאי זרע במליונים: 16
תנועתיות %: 30
דרגה: II-III
חיוניות%:75
חומציות : 8.1
צמיגות: N
בדיקה מורפולוגית על פי שיטת קרוגר
תאים תקינים: 3
תאים לא תקינים: 0
tapering :0
long acros reg:0
short acros:1
neck pathology:8
tail pathology:9
other:90
pong post acros: 1
האם ניתן להיכנס להריון בצורה טבעית, אם כן, מה הסיכויים? ..כיצד לפעול מעכשיו?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד מידע
מורן03/06/2010בעלי בן 30 ואני 27
מנסים שנה להיכנס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` בנימין ברטוב06/06/2010אפשר להיכנס להריון ספונטאני גם באיכות זרע זו אך בסיכוי נמוך. ניתן לשפר אחוז ההצלחה ע"י השבחות זרע על מפל צפיפות והזרעה תוך רחמית המתבצעת במשרדו של הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי עושה את זה ?
מור06/06/2010תודה רבה,
לאיזה רופא אתה מתכוון? האם נדרשים כדולרים או זריקות?
האם רופא הנשים שלי יכול לעשות את זה או אני חייבת רופא פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` בנימין ברטוב09/06/2010כדאי לשאול את רופא הנשים שלך האם הוא יכול לבצע את ההזרעות. ישנה הזרעה הכוללת טיפול הורמונאלי שבגינו לוקחים כדורים ו/או זריקות וישנה הזרעה ללא טיפול הורמונאלי. ההשבחה של הזרע לפני ההזרעה נעשת במעבדת זרע כשלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי עושה את זה ?
מור06/06/2010תודה רבה,
לאיזה רופא אתה מתכוון? האם נדרשים כדולרים או זריקות?
האם רופא הנשים שלי יכול לעשות את זה או אני חייבת רופא פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)