מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך יתכןגילת05/06/2010
קיבלנו תוצאות בדיקת זרע שלי בעלי בן 30(אני בת 29) והמורפולגיה רק 2% תקינים. לעומת זאת כל שאר הפרמטרים טובים הריכוז 168 מיליון וכו..ממש טובים השאר.
הריון ראשון הופסק בגלל מום במי שפיר והריון שני היהה כימי.
הרופא אמר לי שמורפולוגיה זו חמורה ואין אפשרות להמשיך לנסות טבעי.
שאלתי היא כזו, אז איך יתכן שאכן נכנסתי טבעי פעמיים?האם זה שנכנסתי מעיד על משהו, והאם זה שלא היה תקין מבחינה גנטית קשור איכשהו לזה?כי אני אומרת שאם כן מה הטעם בהזרעה והשבחה?הרי אם זה לא תקין גנטית מה הטעם?
תודה
ואנא הסבירו לי איך בכל אופן נכנסתי..
ונכנסתי יחסית מהר בשניהם, בניסיון השני..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` בנימין ברטוב09/06/2010לדעתי תאים בעלי מורפולוגיה שגויה ותנועה מצויינת יכולים לחדור לביצית ולגרום להפריה ולהריון אבל לא תמיד העובר יחזיק מעמד עד תום הטרימסטר הראשון. בעניין הקשר שבין המורפולגיה השגויה והגנטיקה של העוברים- אין עדיין ידע ברור בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)