מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלהא09/06/2010
צהריים טובים,
אני בן 21 ואובחן אצלי וריקוצלה לפני מספר שנים כשהתגייסתי לצה"ל. הוריקוצלה משמעותי בדרגה 3 וללא כאבים.
לאחר בדיקת זרע תקינה לפני כשנה, פניתי לאורולוג שטען כי אין אינדיקציה לניתוח והשאיר את העניין למעקב.
להלן תוצאותיה של בדיקה נוספת שעשיתי השבוע:
צבע- אפור, זמן התנזלות- תוך 30 דקות, נפח- 3 מ"ל, PH- 7.8, ריכוז- 85 מיליון, מס' זרעונים כללי- 225 מליון, תנועה- 75% תנועה טובה.
הבדיקה נראית לי תקינה ויש לי כמה תהיות ושאלות בנושא:
איך יתכן שוריקוצלה כלכך משמעותי לא פוגע בפוריות?
האם יכול להיות שהוריקוצלה ילווה אותי כל חיי מבלי לפגוע בפוריות ובלי כאבים פתאומיים?
האם לא כדאי לטפל על מנת למנוע מצבים של כאב וחוסר פוריות בעתיד????
אגב קראתי באינטרנט על שיטה חדשנית בשם גת גורן, מה דעתכם עליה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` בנימין ברטוב09/06/2010יש סוג של וריקוצלה שאינו קשור לפגיעה בפוטנציאל הפוריות.
לגבי שאר שאלותיך כדאי שתשאל את האורולוג שיענה לך בהתאם למצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)