לקראת ייעוץ פוריות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• לקראת ייעוץ פוריות
    מיכל
    12/06/2010

שלום רב,
    בעלי בן 40, אני בת 38, לפני 3+ שנים נולד ילדנו הבכור, לאחר ניסיונות טבעיים ועזרה רפואית. אותרה אצל בעלי בעיה בזרע (להבנתי בעיקר ריכוז נמוך כ-4 מליון ומורפולוגיה בעייתית כ- 4% ופחות, ווריקוצלה קל-בינוני, ציסטה בראש כל אפידרמיס). אני קיבלתי איקוקלומין ואח"כ גונל, ועשינו השבחות. רגע לפני IVF, נכנסנו להריון באופן טבעי. היום אנחנו רוצים להרחיב את המשפחה, לאחר מספר ניסיונות טבעיים קבענו תור לייעוץ. אני רוצה להגיע מוכנה כניתן למפגש, לכן מספר שאלות: 1) האם כדאי לעשות טרם הגעה לרופא בדיקת זרע? אם כן, האם רגילה או מיוחדת, לדוגמא בהגדלה גדולה? 2) האם כדאי שוב אורולוג, ואם כן, האם לפני מפגש הייעוץ עם רופא פוריות? האם כדאי בקשות מסוימות שלא בהכרח כל אורולוג בודק? 3) בדיקות דם לבעלי, האם צריך - TSH LH FSH FREE ANROGEN INDEX B12 HIV SHBG DHEA-S HEPATITIS B+C טסטוסטרון פולקטין ? האם יש עוד בדיקות? המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת ייעוץ פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    14/06/2010

שלום מיכל,
    יש לך הרבה שאלות. את צריכה אולי יעוץ. אנסה לענות בקצרה. בדיקת זרע כדאי לבדוק עכשיו. מספיק כרגע לעשות בדיקת זרע רגילה. לאור בעיות זרע אצל בעלך יש חשיבות לבקר אורולוג. הוא גם יחליט לגבי בדיקות דם נחוצות. ממליץ גם לקחת תוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו