מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרערן14/06/2010
שלום
אני בן 23.5 עם וריקוצלה דו צדדית.
בצעתי השבוע בדיקת זרע
התוצאות:
התנזלות תקינה
צמיגות תקינה
צבע לבן
P.H 8
נפח 3 MIL
ריכוז תאי זרע 70 MIL\ML
אחוז תנועה כללית 70%
מהירה 30
בינונית 30
איטית 10
במקום 0
סה"כ תאי זרע בתנועה 147 MIL
אחוז השרדות תנועה לאחר 4 שעות 50 %
חיות 75%<
אגלוטינציה +
מורפולוגיה
צורות תקינות 12%
צורות פתולוגיות 88%
ראש 52%
צוואר 20%
זנב 16%
תאים עגולים 2 MIL\ML
לאוקוציטים 3 MIL\ML
OLIGOZOOSPERMIA תקין
ASTENOZOOSPERMIA תקין
TERATOZOOSPERMIA תקין
שאלות:
1. האם הבדיקה תקינה?
2. הלאוקוציטים לא קצת גבוהים? (3 מיליון)
3. צורות במורפולוגיה לא קצת נמוך? (12%)
4. לפני 3 שנים בצעתי גם בדיקת זרע. התוצאות היו די דומות אבל הריכוז היה 110 מיליון (ועכשיו הוא רק 70 מיליון)
השתנו כמה דברים ב-3 שנים האלה כמו: גילו לי לחץ דם קצת גבוה ואני לוקח נורמלול 25 כל בוקר. אני נוטל כדור פרופסיה נגד נשירת שיער. והתחלתי לעשן לעתים רחוקות ולשתות קצת אלכוהול בסופי שבוע.
השאלה היא האם הדברים האלה שאמרתי קשורים לירידה בריכוז? או שבכל זאת הבדיקה שעשיתי עכשיו תקינה ואין מה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש14/06/2010שלום רן,
קודם כל תוצאות בדיקת הזרע תקינות לחלוטין. מורפולוגיה תקינה העומדת על 12% כאשר צריכה להיות מעל 14% , אך זה בסדר. מבחינת לאוקוציטים יש קושי להבדיל בין לאוקוציטים ותאים אגולים אחרים, לכן גם במספרים הללו לא היתי דועג.
אם אתה חושש מאיבוד פריון בעתיד בגלל וריקוצלה, המלצתי להשתמש 3-4 חודשים בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע ולאחר מכן להקפיא זרע במספר מנות לשימוש עתידני. ניתן להקפיא זרע בבנק זרע של אסותא ראשון לציון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)