מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פענוח בדיקת זרעבונבון1115/06/2010
נפח: 5.0 מ"ל ,
צמיגות: לא תקינה
אגלוטינציה : אין ,
PH: 7.6 ,
ריכוז: 9.4* 6^10 /מ"ל {>20 מיליון/מ"ל} מס' זרעונים כללי: 6^10 * 47
תנועה: 31 , 12% תנועה טובה, 17% תנועה בנונית, 2% תנועה איטית
תאי דם לבנים: 6^10 * 4.4 /מ"ל
תאי זרע לא בשלים: *0 /מ"ל {<1 מיליון/מ"ל}
VIABILITY {חיות}: % {<50%}
מורפולוגיה: זרעים תקינים: 1% ראש: 50% , צואר: 0 , זנב: 0 , Multiple: 50%
בחיות לא מופיע שום אחוז. {אני מקווה שפרשתי את המילה נכון}
שאלתי היא: ברור לי שזה לא נראה טוב בכלל, אבל מה זה המילה האחרונה שכתבתי באנגלית? והאם יכול להיות שפתאום הראש 50% בסדר והמילה באנגלית גם 50% בסדר? עד עכשיו הכל היה רק איקסים עליהם. וזה שהצמיגות לא תקינה האם אומר גם משהו? עד היום היה תקין. אציין שבעלי הביא את הזרע לבדיקה מהבית ועברו 40 דק' עד שהגיעה ליעדה הסופי במעבדה. חייבת מעט תובנות כי אני כבר מבולבלת מהכל. אנחנו לאחר 6 IVF , לאחר טיפול מס' 4 נקלטתי עד שבוע 13 ונגמר. עוד 2 טיפולים אח"כ . האם מורפולוגיה יכולה להשתנות? שמעתי שזוהי בעייה מולדת. חיות 0 מה אומר? שהזרע בכלל לא חי? יכול להיות שאני שואלת שאלות טיפשיות אבל זה רק מתוך ייאוש ובלבול. תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש15/06/2010שלום לך,
לדעתי את צריכה יעוץ. עברתם הרבה, יש לך הרבה שאלות ולא נראה לי נכון לעשות זאת דרך הפורום בצורה לא מלאה ולא לעומק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל
בונבון1115/06/2010אולי אפשר בכל זאת לתת לי מעט פרטים על הזרע. בבקשה. על פי ידיעתך המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
ד''ר אליעזר גירש19/06/2010שלום,
הצמיגות של נוזל הזרע אינה תקינה, ריכוז הזרעונים נמוך, % הזרעונים בתנועה נמוך, מורפולוגיה של זרעונים ירודה. יש להבדק אצל אורולוג ולברר מה הסיבה לבעיה והאם ניתן לטפל בבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)