מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשכים נעלמיםבחור16/06/2010
שלום
אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותך אם קיים פתרון לבעיה זה אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ? ואם זה מבחינה בריאותית, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח צלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
בבקשה תן לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה TESTOVERON
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי!!!!
בחור19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש22/06/2010שלום בחור,
חבל מאוד שהפסקת להיות במעקב. חשוב להיות בקשר עם הרופא המטפל שלך ולקבל טיפול הורמונלי הנותן לך טסטוסטרון שחסר לך בגלל חוסר האשכים. קשר עם רופא המטפל שלך נותן גם אינדיקציה לגבי שינוים בגופך. מבחינת פריון, לדעתי, יש לך רק אפשרות אחת והיא תרומת זרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)