מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהאברהם18/06/2010
שלום,אני בן 34.5 סובל איזוספרמיה ,ברקע שלי ספינה-ביפידה מנינגומאלצלה עם הידרוצפלוס וארנולד כיארי .לפני ימים אחדים הייתי בביקור אצל פרופ באורולוגיה ועשיתי בדיקת טרוס בעקבות הצגת המידע לאורולוג בעניין הפוריות,בבדיקה לא נראתה חסימה של צינורות הזרע ואו,התרחבות של כלי הדם ועדיין לא ברור מדוע יש איזוספרמיה ,לניתן לציין שעברתי ניתוח ציסטופלסטי ויש לי כיס שתן נוירוגני .הרופא המליץ לי ליטול אפדרין(סינופד) במשך שבוע 3 פעמים ביום ,רציתי לדעת מה יכולה תרופה זאת לעשות לעניין התוצאה בבדיקת זרע כעבור שבוע ,באופן תיאורטי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש19/06/2010שלום אברהם,
לדעתי במצב של אזואוספרמיה לא חסימתית רצוי לבצע ביופסיה של אשך ולראות האם ניתן למצוא זרעונים באשך. בנוסף, לאחר ביצוע ביופסיה וחיפוש הזרעונים במעבדה, יש לשלוח את שארית רקמת האשך מביופסיה לפטולוגיה על מנת לזהות האם קיים בכלל ייצור של זרעונים ברקמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)