שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אברהם
    18/06/2010

שלום,אני בן 34.5 סובל איזוספרמיה ,ברקע שלי ספינה-ביפידה מנינגומאלצלה עם הידרוצפלוס וארנולד כיארי .לפני ימים אחדים הייתי בביקור אצל פרופ באורולוגיה ועשיתי בדיקת טרוס בעקבות הצגת המידע לאורולוג בעניין הפוריות,בבדיקה לא נראתה חסימה של צינורות הזרע ואו,התרחבות של כלי הדם ועדיין לא ברור מדוע יש איזוספרמיה ,לניתן לציין שעברתי ניתוח ציסטופלסטי ויש לי כיס שתן נוירוגני .הרופא המליץ לי ליטול אפדרין(סינופד) במשך שבוע 3 פעמים ביום ,רציתי לדעת מה יכולה תרופה זאת לעשות לעניין התוצאה בבדיקת זרע כעבור שבוע ,באופן תיאורטי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    19/06/2010

שלום אברהם,
    לדעתי במצב של אזואוספרמיה לא חסימתית רצוי לבצע ביופסיה של אשך ולראות האם ניתן למצוא זרעונים באשך. בנוסף, לאחר ביצוע ביופסיה וחיפוש הזרעונים במעבדה, יש לשלוח את שארית רקמת האשך מביופסיה לפטולוגיה על מנת לזהות האם קיים בכלל ייצור של זרעונים ברקמה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו