מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאגחדש27/06/2010
שלום רב.
מבקש לקבל חוו"ד על תוצאות הבדיקה .
עד הבדיקה הרישמית ייקח זמן ואני מודאג .
תודה
צמיגות 2
8 ph
נפח 1.5 ( אבל להערכתי יצא לי ממש קצת כי הייתי לחוץ)
ריכוז 62*10בחזקת6
תנועה 24%
סוג תנועה a 19%
b 5%
ליקויציטים 0
אגלוטינציה חיובית +
total motail count 23 *10 בחזקת 6
swim up test 11*10 בחזקת 6
שיטת קרוגר
תאים תקינים 1%
פתולגית ראש 77%
פתולוגית זנב 22%
הערות : בדגימה המקורית נצפו 9*10בחזקת 6 round cells/ml
הערה שלי: זו בדיקה ראשונה הייתי ממש לחוץ , כמו כן הייתי אמור להעביר לצנצנת ונראה לי שייתכן והעברת הזרע לצנצנת הייתה מעט מגושמת ובכך פגעתי בו .
משך הזמן שחיכיתי היה 5 ימים.
ביחוד חשוב לי להבין מה זה תאים עגולים? ,והם יהיו לי ילדים?
אשמח לתגובה , ממש מוטרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע
ד''ר אליעזר גירש27/06/2010שלום לך,
פענוח של בדיקת זרע: נפח המירוק - על הגבול התחתון, אך תקין (יתכן וחלק הלך לאיבוד ?), ריכוז הזרעונים - תקין. תנועת הזרעונים ירודה. מורפולוגיה של זרעונים - ירודה (רצוי מעל 14% תקינים). תאים מקור של תאים עגולים יכול להיות או בתאי זרע לא בשלים או בתאים של מערכת חיסונית. שני סוגי התאים דומים מאוד וקשה להבדיל ביניהם, לכן מוגדרים בשם כללי כתאים עגולים. גם עם הנתוני זרע שמסרת יש אפשרות לקבל הריון, גם עם עזרה של הפריה חוץ גופית.
ממליץ לחזור על בדיקת זרע ואם התוצאות חוזרות על עצמן, לפנות לאורולוג לבדיקת פעילות האשכים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)