וריקוצלה דו צדדי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• וריקוצלה דו צדדי
    ???
    08/07/2010

שלום רב,

אני גבר בן 35. לאחר מס' בדיקות זרע עם תוצאות יחסית נמוכות, הגעתי למרפאתו של ד"ר יגאל גת, אשר אבחן אצלי וריקוצלה דו צדדי והמליץ לטפל במקרה (זהו הליך רפואי פרטי). בקופת החולים אמרו לי כי גם להם דרכים משלהם לניתוח המקרה (לאו דוקא באמבוליזציה) ואף עדיף לעשות את זה דרכם (התייחסו לד"ר גת בחשדנות, בלשון המעטה). גם נאמר לי שלא תמיד עדיף לטפל, בייחוד אם מדובר ב-IVF, שכן יכול להיות שהזרע שלי יספיק לצורך זה ואז מדוע לטפל בכלל.

אני קצת מבולבל. תוכלו לעשות לי בבקשה קצת סדר בדברים?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וריקוצלה דו צדדי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

פרופ` בנימין ברטוב
    08/07/2010

אכן ניתן בשיטות הפריה חוץ גופית ,במידה ויש עדיין תאים תקינים, להשיג הריון גם במצב של וריקוצל, אך רצוי לעשות מיון מוקדם של התאים התקינים לקראת ההפריה החוץ גופית. אחרת עלול להיווצר מצב שיידרשו מחזורי טיפול מרובים כדי להשיג הצלחה. פרוצדורה המיון המוקדם של התאים בהגדלה גדולה נתמכת רק ע"י קופת חולים לאומית. קופות אחרות עשויות להתייחס גם לעצה זו בחשדנות. מאידך, אמבוליזציה יכולה לשפר את המצב ולהגיע אפילו למצב של הריון ספונטני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתך

???
    08/07/2010

האם לדעתך עדיף טיפול באמבוליזציה, כלומר בצנתור, או בהליך מיקרוכירורגי?
    מהי השיטה העדיפה? לאיזו מהשיטות אחוזי הצלחה גבוהים יותר? איזו מהשיטות מסוכנת יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתך

???
    09/07/2010

האם לדעתך עדיף טיפול באמבוליזציה, כלומר בצנתור, או בהליך מיקרוכירורגי?
    מהי השיטה העדיפה? לאיזו מהשיטות אחוזי הצלחה גבוהים יותר? איזו מהשיטות מסוכנת יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עברתי אצל ד"ר גת-גורן

תמיר
    14/07/2010

כמוך גם אני התלבטתי ובסוף החלטתי לעבור את הצינתור על מנת לא לעבור פרוצדורה ניתוחית.
    אחרי חצי שנה הבדיקות היו מצויינות אבל..אחרי אינספור בדיקות שעשיתי גיליתי שסביר להניח שהייתי משיג את אותן תוצאות בדרך ניתוחית.
    היתרון בצינתור הוא כמובן שאחרי יומיים הייתי כמו חדש וחזרתי לפעילות מלאה. החיסרון -מחשבון הבנק שלי נעלמו 30 א' ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו