החבר מיתקדם לעבר עקרות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• החבר מיתקדם לעבר עקרות
    לחוצים בזמן
    14/07/2010

החבר שלי עם ספירת זרע נמוכה מאוד עקב וריקוצלה (נגרם עקב תאונת רכב קשה נאמר לו שלא מגיע חמצן לאשכים) נאמר לו שהוא מיתקדם לעבר עקרות ומהר(הרופא לא רצה לתת לנו מיסגרת זמן אך משהוא כמו חצי שנה לשנה ) הוא הלך ל2 רופאים אחד המליץ על הניתוח של גת גורן אך רופא אחר אמר שאין טעם מפעט האכות הירודה של הזרע שלו וסוג הפגיעה שהוא סובל מימנה,.
    שנינו בני 28 בריאים ללא מחלות כרוניות (אני ללא עבר של הריונות או הפלות) ואני לא מוכנה נפשית לילדים בשלב זה ולחבר שלי זה מאוד חשוב, הוא טוען שהוא התחיל תהליך של הפריה חוץ גופית עם האקסית שלו (הם לא המשיכו מסיבות שלהם) וטוען שאפשר להקפיא רק אחרי שמבצעים את ההפריה והשתלה חזרה לרחם?!
    האם אפשר להקפיא ביצית מופרת? ואם כן לכמה זמן? האם יש הסדר עם קופת חולים שמכירים בבעיה כזו ? אנחנו זוג צעיר ובריא אך הגבר בדרך לעקרות ואנחנו רוצים להקים מישפחה אך לא בשלב זה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החבר מיתקדם לעבר עקרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

פרופ` בנימין ברטוב
    20/07/2010

בכדי לענות תשובה לשאלתך יש צורך בפרטים אודות איכות הזרע כעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו