מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החבר מיתקדם לעבר עקרותלחוצים בזמן14/07/2010
החבר שלי עם ספירת זרע נמוכה מאוד עקב וריקוצלה (נגרם עקב תאונת רכב קשה נאמר לו שלא מגיע חמצן לאשכים) נאמר לו שהוא מיתקדם לעבר עקרות ומהר(הרופא לא רצה לתת לנו מיסגרת זמן אך משהוא כמו חצי שנה לשנה ) הוא הלך ל2 רופאים אחד המליץ על הניתוח של גת גורן אך רופא אחר אמר שאין טעם מפעט האכות הירודה של הזרע שלו וסוג הפגיעה שהוא סובל מימנה,.
שנינו בני 28 בריאים ללא מחלות כרוניות (אני ללא עבר של הריונות או הפלות) ואני לא מוכנה נפשית לילדים בשלב זה ולחבר שלי זה מאוד חשוב, הוא טוען שהוא התחיל תהליך של הפריה חוץ גופית עם האקסית שלו (הם לא המשיכו מסיבות שלהם) וטוען שאפשר להקפיא רק אחרי שמבצעים את ההפריה והשתלה חזרה לרחם?!
האם אפשר להקפיא ביצית מופרת? ואם כן לכמה זמן? האם יש הסדר עם קופת חולים שמכירים בבעיה כזו ? אנחנו זוג צעיר ובריא אך הגבר בדרך לעקרות ואנחנו רוצים להקים מישפחה אך לא בשלב זה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` בנימין ברטוב20/07/2010בכדי לענות תשובה לשאלתך יש צורך בפרטים אודות איכות הזרע כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)